Цената на разрешенията за строеж в София да зависи от

...
Цената на разрешенията за строеж в София да зависи от
Коментари Харесай

Всеки район с различна цена за разрешение за строеж

Цената на разрешенията за градеж в София да зависи от региона, такса боклук да е съгласно изхвърления отпадък, а скоростта на возилата от градския превоз да се вдигне до 25 км/ч. Това са единствено част от 384 съответни оферти, залегнали в стратегическия документ " Визия за София ", направен по поръчка на Столичния общинския съвет от екип специалисти, отпред с проектант Любо Георгиев.

Целта е да начертае тактика за развиване на София до 2050 година, която да трансформира столицата в стилен, многофункционален и адаптивен града, съгласно думите на Георгиев, представен от trafficnews.bg. Неговият екип в продължение на повече от две години събира хиляди данни, интервюира софиянци от всички региони, изследва настройките и изведе основните проблеми за решение.

Първият от трите пакета, които екипът на „ визионерите” ще внесе на „ Московска” 33 е за стратегическо обмисляне на общината, т.е. трансформацията на " Софпроект " в звено, което възнамерява всички аспекти и действително продължава работата на " Визия за София ". Във втория пакет са дълготрайните цели – общо 24. В третия пакет ще бъдат разказани 384-те ограничения. Предстои Столичният общински съвет да гласоподава тези заключения и оферти на " Визия за София ", като Георгиев се надява това да стане до края на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР