Цената на модела Play4 Pro се покачи от 425 на

...
Цената на модела Play4 Pro се покачи от 425 на
Коментари Харесай

Honor смартфон поскъпна двойно заради термометър

Цената на модела Play4 Pro се повиши от 425 на 999 $ в eBay

Honor Play4 Pro стана шлагер с помощта на вградения инфрачервен датчик за температура
(снимка: Honor)

Наскоро на китайския пазар излезе смарт телефонът Honor Play4 Pro, който е оборудван с инфрачервен датчик за премерване на телесна температура, както и на температурата на предмети и въздух. Сега устройството се появи в Съединени американски щати, където цената му скочи двойно.

Първоначално топ версията на Honor Play4 Pro с инфрачервен датчик за премерване на температура струваше 425 $. На известния уебсайт eBay обаче моделът към този момент се продава за 999 $.
още по тематиката
Напълно допустимо е устройството да е станало доста известно на фона на пандемията от ковид и обстоятелството, че доста хора желаят да мерят температурата на тялото – личното и това на близките.

Инфрачервеният датчик, ситуиран в зоната на главната камера, може доста тъкмо да дефинира температурата на измервания обект. Производителят твърди, че Honor Play4 Pro дефинира температурата в диапазона от -20 до 100° C с акуратност до 0,1° C.

Смартфонът стъпва на едночипова система Kirin 990, има 6,57-инчов екран с разграничителна дарба 1080×2400 пиксела, 40-мегапикселова съществена камера, батерия 4200 mAh с поддръжка на 40W бързо зареждане и NFC модул.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР