Цената на младата звезда на Фиорентина Федерико Киеза може да

...
Цената на младата звезда на Фиорентина Федерико Киеза може да
Коментари Харесай

Цената на Киеза може да падне под 40 милиона

Цената на младата звезда на Фиорентина Федерико Киеза може да намалее и да стане под 40 милиона евро, написа " Гадзета дело спорт ". Това би станало, в случай че сезонът в Серия " А " не бъде завършен поради пандемията от ковид.

Крилото отдавана е свързван с Ювентус и Интер, като президентът на клуба Роко Комисо е податлив да го продаде при подобаваща сума пари. Той няма желание да приема предложения за играча, по-малки от 60 млн. евро, като възнамерява да включи откупна уговорка от 100 млн. евро в предлагането за нов контракт. Американецът обаче ще би трябвало да вземе под внимание въздействието на рецесията върху цената на футболистите. Според изданието цената на Киеза сега е 45 млн. евро, само че при дефинитивно преустановяване на сезона тя ще спадне до 37 млн. евро. Дори и сезонът да приключи при закрити врата, оценката му ше се намали до 39 млн. евро. Италианският национал има 26 мача за " виолетовите " през акцията със седем гола и пет асистенции в тях.

Value Of Inter & Juventus Target Federico Chiesa Could Drop Below €40M Due To COVID-19 Crisis https://t.co/1Ol5NpKYUI #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/d3zy2XVlyz
— SempreInter (@SempreIntercom) May 6, 2020
Междувременно, съгласно същия вестник халфът на Милан Лукас Пакета е уведомил управлението на " росонерите ", че е подготвен да напусне отбора, в случай че дойде положително предложение за него. Най-възможната му последваща дестинация е точно Фиорентина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР