Цената на мезонета, който се намира в Сингапур, е 73

...
Цената на мезонета, който се намира в Сингапур, е 73
Коментари Харесай

Продават рекордно скъп тризонет

Цената на мезонета, който се намира в Сингапур, е 73 млн. USD. Подобна стойност е доказателство, че пазарът на първокласни парцели в града-държава се възстановя, разясняват анализатори.

Тризонетът, който се намира на 64-тия етаж на Wallich Residence (най-високата постройка в Сингапур), разполага с частен басейн. Локацията притегля богати вложители от Югоизточна Азия и континентален Китай. Апартаментите в постройката евентуално ще станат най-скъпите в историята на пазара на недвижими парцели в Сингапур. Появата на толкоз скъпи обекти е тест за пазара, откакто през последните няколко години в сегмента се следи спад в цените, дължащ се на ограниченията за изстудяване на пазара.



От пиковата 2013 година до момента цените на елитните парцели в Сингапур са спаднали с 15%-20%, сочат данни на консултантската компания JLL. Днес обаче брокерите виждат вероятност за повишаване и предвиждат растеж от 3%-7% за 2017 година Сегментът се „ подгрява” както от локални клиенти, по този начин и от задгранични вложители.



Обемът на транзакции през първите 4 месеца в централната част на Сингапур, която е атрактивна за богатите чужденци и включва комерсиалния център Orchard Road и остров Сентос, е с 35% повече в съпоставяне със същия интервал на 2016 година



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР