Цената на килограм сирене в търговските обекти на единствената държавна

...
Цената на килограм сирене в търговските обекти на единствената държавна
Коментари Харесай

Ел Би Булгарикум понижава значително цените на сиренето и кашкавала

Цената на кг сирене в комерсиалните обекти на единствената държавна млекопреработвателна компания " Ел Би Булгарикум " от през днешния ден е 12,90 лв., а тази на кашкавала - 15,90 лв.. Това заяви изпълнителният шеф на " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите му, през последните седмици сдружението е провело серия от срещи с български производители и към този момент има нови контракти за доставка на мляко, които ще разрешат понижение на цените на продуктите и опазване на облагата на сдружението.

Според новия шеф, предходното управление е позволило да се работи на загуба, като е сключило неизгодни контракти за доставка и то на вносно мляко. " Най-спешната задача беше да възстановим договорите с българските производители, тъй като " Ел Би Булгарикум " би трябвало да бъде пример за българския усет ", акцентира Русев. Това ще разреши и трайно понижение на цените на млечните артикули.
 Бившият народен представител Владимир Русев оглави
Бивш народен представител от Има Такъв Народ е новият началник на " Ел Би Булгарикум "

Вчера Николай Маринов беше уволнен

В " Ел Би Булгарикум " прецизно се съблюдава и стандартът за произвеждане на млечни артикули - в един кг сирене се влагат 7 литра мляко, а в един кг кашкавал - 10 литра мляко.

" Договорените цени на суровината ни разрешават да продаваме на оповестените цени и да бъдем на облага, само че пазарният ни дял е доста невисок, с цел да влияем на целия пазар. Затова планираме и вложения в разширение на комерсиалната ни мрежа, с цел да дадем опция на българските жители да пазарят на тези цени на повече места в страната ", изясни Владимир Русев.
 ДКК: Директорът на
ДКК: Директорът на " Ел Би Булгарикум " е освободен поради занижено качество на закупуваната суровина

Позицията на притежателя на предприятието
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР