Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери

...
Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери
Коментари Харесай

КЕВР е бронираната жилетка на Борисов, смята Николай Марков

Цената на газта въздейства директно върху цените на доста сфери в стопанската система. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на процедура бронираната жилетка на министър-председателя. Защо?
Всяко решение на групов орган не предстои на глоба, изключително наказателна. Тази комисия е прикритие на решенията взети в действителност от премиера, само че оповестени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно открита национална политика да се основават изцяло безсмислени непрекъснати и краткотрайни комисии и това не е по никакъв начин инцидентно. Произвеждат решения на групов орган = цялостна безнаказаност. И по никакъв начин не е инцидентен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също " комисия ". Празна дума!
Комисиите от всевъзможен тип имат качествата на захарен памук - създават нещо, само че не дават отговор за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени нарушители интегрирани в политиката, написа специалистът по национална сигурност Николай Марков във фейсбук.
Та това изцяло измислено нещо КЕВР, ръководено от пет дебила, създаде незаконно решение за увеличение на цената на газта!? При неоспорим факт на понижаване на цената от съветска страна с 50%. Как ви се коства това? И какви са тези самозвани и набедени " специалисти ", които просто слагат 50% от понижената цена в джоба на самият обеден бунтовник ББ. Оттам по разнообразни " планове " и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали артикули и услуги отпътуват до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни измежду бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на нарушителите и мълчат! Това държание е неприемливо.
Престъпници, които от дълго време трябваше да са в пандиза с доживотни присъди се изживяват като политици и подвигат цените на всичко, при явни обстоятелства и предпоставки за понижаване. Това тяхно незаконно държание се поддържа директно от Европейски Съюз и незаконната партийна коалиция в Народното събрание /знаете кои са/, само че се вкарва от премиера. КЕВР са елементарен политически памперс!
Вижте американците! Ама добре ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете страстите си в коша за боклук. Защото на следващия ден, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият подземен без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим бездънен зимен сън! И блеем като овце!
Ограбват ни. Управлява мафия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР