Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери

...
Цената на газта влияе пряко върху цените на много сфери
Коментари Харесай

Николай Марков: КЕВР е бронираната жилетка на Борисов

Цената на газта въздейства директно върху цените на доста сфери в стопанската система. Така наречената КЕВР /комисия за енергийно и водно регулиране/ е на процедура бронираната жилетка на министър-председателя. Защо?
Всяко решение на групов орган не предстои на глоба, изключително наказателна. Тази комисия е прикрите на решенията взети в действителност от премиера, само че оповестени от няколко чиновника на държавна хранилка. Ако забелязвате имаме трайно открита национална политика да се основават изцяло безсмислени непрекъснати и краткотрайни комисии и това не е по никакъв начин инцидентно. Произвеждат решения на групов орган = цялостна безнаказаност. И по никакъв начин не е инцидентен фактът, че органа който ще бори корупцията в България е също " комисия ". Празна дума!

Комисиите от всевъзможен тип имат качествата на захарен памук - създават нещо, само че не дават отговор за нищо! Държавни хрантутници, които замазват с експертен хоросан политическите решения на изявени нарушители интегрирани в политиката.

Та това изцяло измислено нещо КЕВР, ръководено от пет дебила, създаде незаконно решение за увеличение на цената на газта!? При неоспорим факт на понижаване на цената от съветска страна с 50%. Как ви се коства това? И какви са тези самозвани и набедени " специалисти ", които просто слагат 50% от понижената цена в джоба на самият обеден бунтовник ББ. Оттам по разнообразни " планове " и право в офшорните им сметки. Това е тяхното всичко! А цените на останали артикули и услуги отпътуват до тавана, че и над него. Схващате ли? Ограбват ни измежду бял ден и 7 милиона човек мълчат като риби. Плащат на нарушителите и мълчат! Това държание е неприемливо.

Престъпници, които от дълго време трябваше да са в пандиза с доживотни присъди се изживяват като политици и подвигат цените на всичко, при явни обстоятелства и предпоставки за понижаване. Това тяхно незаконно държание се поддържа директно от Европейски Съюз и незаконната партийна коалиция в Народното събрание /знаете кои са/, само че се вкарва от премиера. КЕВР са елементарен политически памперс!

Вижте американците! Ама добе ги вижте. Вижте Париж и Лондон. Хвърлете страстите си в коша за боклук. Защото на следващия ден, за всички тези стачкуващи и непримирими милиони хора, нещата ще се оправят някак, а нас ще ни забият подземен без да им мигне окото. Правят го всеки ден. Защото спим бездънен зимен сън! И блеем като овце!

Ограбват ни. Управлява мафия.

Николай Марков, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР