Цената на Биткойн отново се понижи под $26,000, което предизвика

...
Цената на Биткойн отново се понижи под $26,000, което предизвика
Коментари Харесай

Биткойн може да влезе в бичи пазар в близкото бъдеще – ето защо

Цената на Биткойн още веднъж се намали под $26,000, което провокира безпокойствие измежду вложителите. Основната криптовалута се бори да показва бичо придвижване на цената в продължение на няколко месеца, защото не съумя да надвиши прага от $30,000.

Въпреки това, правейки паралели с историческите трендове, има капацитет BTC да навлезе в бичи пазар в близко бъдеще.

Тази възможност набира мощ, защото забележителен индикатор показва подобие с модела, следен през 2019 година, който предшестваше забележителен скок в цената на BTC . В допълнение към това, други индикатори също допускат опцията за идно рали за Биткойн.

Джеймс В. Стратен, крипто анализатор, акцентира , че настоящата комерсиална цена на Биткойн е под разходната база на краткосрочните притежатели, избрана на $28,680, за трети следващ ден. Подобен сюжет се разви през 2019 година, когато BTC излезе от дъното на мечи пазар. Тази аналогия дава оптимизъм, че BTC може да преживее бичо рали през идващите няколко месеца.

Друго позитивно развиване беше разкрито посредством туит от Glassnode Alerts. В туита се акцентира, че поправеният коефициент на облага на Биткойн (aSOPR) по отношение на 7-дневната пълзяща междинна е достигнал 5-месечно дъно от 0.99251. Това подсказва, че от ден на ден вложители разтоварват своите активи на загуба.

Такива случаи нормално демонстрират допустимо пазарно дъно, което покачва вероятността за прогресивен ценови тренд в близко бъдеще.

Подобно на миньорите, придвижванията на дълготрайните притежатели през последните седем дни са по-ниски от историческата междинна стойност, което демонстрира тяхното доверие в капацитета на Биткойн. Също по този начин все още на правене на публикацията показателят на страха и алчността на Биткойн сочи към 38, което демонстрира фаза на “ ” на пазара, нормално последвана от нарастване на цената на актива.

Няколко други индикатора също благоприятстват бичата вероятност за BTC. Например обменният запас на криптовалутата понижава, което демонстрира понижен напън от продажби. Миньорите също наподобяват уверени в Биткойн, като показателят на позициите на миньорите (MPI) е в зелената зона, което значи, че те продават по-малко активи в съпоставяне със междинната стойност за последната година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР