Цената на бензина днес е над 3 лева. Да казваш

...
Цената на бензина днес е над 3 лева. Да казваш
Коментари Харесай

Даниел Митов за управляващите: Тези хора не живеят в реалността


Цената на бензина през днешния ден е над 3 лв.. Да казваш истината бойкот ли е? Това съобщи зам.-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в предаването „ Говори в този момент “ по Българска национална телевизия.

„ Хората, които споделят нещо, демонстрират действителността. Всеки един българин е наясно с повишението на цените. Това, че сме споделили истината и сме я популяризирали, не значи, че вършим бойкот “, акцентира той.

„ Тези хора не живеят в действителността. Правителството отхвърля настойчиво да вземе каквито и да е ограничения, с цел да спре това. Те трябваше да плануват тази обстановка и да вземат ограничения по-рано. Ние не твърдим, че цената е висока, а че има какво да се направи “, съобщи Митов.

По думите на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, вместо да подкрепят бизнеса поради цените на тока, ръководещите подкрепят спонсорите си, които имат частни ВЕИ-та.

„ Единственият принцип, по който работят е да вземат заеми “, съобщи още той. " Как ще се оправят с провокациите, когато още един спешен щаб не е образуван? ", чудят се от. Според Митов Българска социалистическа партия държи за пленник целия кабинет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР