Цената на бензин А95 на основните столични бензиностанции достига от

...
Цената на бензин А95 на основните столични бензиностанции достига от
Коментари Харесай

Цените на бензина и дизела отново скочиха

Цената на бензин А95 на главните столични бензиностанции доближава от 3,35 до 3,43 лева за литър, а на дизела — от 3,50 до 3,58 лева, съобщи БГНЕС. За съпоставяне преди към две седмици най-евтината цена за литър бензин А95 бе 3,32 лева, а на дизела — 3,43 лева

Иван зарежда колата си с дизел. „ Колата ми е служебна и зареждам служебно гориво, тъй че общо взето дали с тези 25 стотинки, или без тях, няма значение “, съобщи той.

Мартин кара автомобила си всеки ден и се надява, че отстъпката от 25 стотинки ще се отрази добре. По отношение на отстъпката, която трябваше да влезе в действие от 1 юли, само че тя към момента не е реалност за крайния консуматор, той сподели: „ Предполагам би трябвало да се обнародва и тогава ще започва, несъмнено лишава време чисто софтуерно “.

Според него високите цени на горивата не са приятни на никого и са много над това, което би трябвало да бъдат действително.

Пламен счита, че отстъпката няма да е задоволителна. По думите му цените на горивата към този момент са се вдигнали с повече от 50 стотинки и отстъпката от 25 стотинки няма да помогне на никого. „ Вече се обезсмисля и би трябвало да се актуализира “, съобщи мъжът и акцентира, че „ по този начин се случва в последния миг като се вземат решение нещата и се забавят, и хората страдат както постоянно “.

Той показа, че зарежда колата си с бензин. „ Но общо взето за 500 км на месец не е прекалено много, само че за хората, които работят професионално действително ще има огромна разлика за тях “, сподели още Пламен. Той показа, че не употребява градски превоз, само че би помислил над този различен вид.

Георги кара всекидневно и също зарежда автомобила си с бензин. „ Това си е някаква мярка, по този начин или другояче считам, че ще се усети по джоба на всеки един естествен човек, тъй че би трябвало да се отрази по някакъв метод “, сподели той. В момента се пробват да създадат спомагателна политическа рецесия, която се и получава, и това се отразява в общи линии, тъй че всяко едно от решенията бива бойкотирано. Ще бъде някаква пречка, закъснение, обаче аз съм положително мислещ човек и считам, че здравият разсъдък на всеки един от живущите в България би трябвало да надделее, съобщи Георги. Той посочи, че употребява градски превоз понякога, когато му се постанова.

От 1 юли т.г. е признато понижението от 25 стотинки на цената за литър бензин А95 и за литър елементарен дизел. Отстъпката за потребителите обаче към момента не е влезнала в действие и те не престават да зареждат гориво без това да оказва удобен резултат върху техния бюджет.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР