Цената на автомобилната застраховка продължи да расте, оказвайки по-голям финансов

...
Цената на автомобилната застраховка продължи да расте, оказвайки по-голям финансов
Коментари Харесай

Шофьорите издадоха предупреждение за £658, тъй като основните разходи скочиха с 50% само за една година - как да намалите сметката си

Цената на автомобилната застраховка продължи да пораства, оказвайки по-голям финансов напън върху водачите, защото разноските за живот се повишават.

Средната цена на покритието за водачи на възраст от 17 до 24 години се е повишила с £658 на годишна база, съгласно ново изследване от Compare the Market. Автомобилната застраховка за млади водачи в този момент коства нормално £1929, спрямо £1271 през 2022 година - нарастване с към 50%.

В резултат на това повече от седем на всеки 10 водачи на възраст под 25 години (73%) се тормозят по какъв начин ще си разрешат автомобилната си застрахователна лавица и съвсем един на всеки четирима млади водачи (24%) се е затруднил да заплати за автомобилната им награда през последните шест месеца.

Джули Даниелс, специалист по автомобилно обезпечаване в Compare the Market, сподели: „ Бързото повишаване на цената на автомобилната застраховка значи, че доста млади водачи намират за мъчно да останат на пътя. Загрижено е, че някои би трябвало да понижат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР