Целувките! Без тях не може, особено когато има любов между

...
Целувките! Без тях не може, особено когато има любов между
Коментари Харесай

Това са любимите целувки на мъжете

Целувките! Без тях не може, изключително когато има обич сред двама души. Чрез тях демонстрираме страст, предпочитание, любов, въодушевление, обвързаност. Един от най-честите въпроси, които дамите си задаваме е какво харесват мъжете в съкровен проект. Има някои типове целувки, с изключение на френската, които са им обичани.

Бърза целувка
Бързите целувки са приятни, като при тях устните на сътрудниците са затворени. Това са тези целувки, които си разменяме когато се разделяме с обичания човек, само че бързаме за работа да вземем за пример. Бързи целувки си разменяме и на публични места, леко засрамени, че другите ни виждат. Те демонстрират страст, макар че не са изключително изобретателни.

Ледени целувки
Кубче лед постоянно има място в любовните ни игри. Може да поставите леда сред устните си и по този метод да докоснете устните на колегата си или гърдите му. Също по този начин може да изстудите устните си и да го целунете на мечтаното от вас място.

С усет на плодове
За плодови целувки ще ви трябват свежи плодове – ягоди, грозде, манго и така нататък Може да се забавлявате с тях постоянно, когато хапвате плодове отвън спалнята. Просто поставете сред предните си зъби 1 сочна ягода и по този метод я споделете с колегата си. Соковете от плода ще стартират да се стичат по брадичките ви. Кой ще почисти и по какъв начин? Решавате вие!

Целувка с захапване
Целувката с захапване е целувка със задявка, която мъжете харесват. Тя е предизвикателна, намек, че нещата могат да преминат на последващо интимно равнище. Може да е до момента в който се целувате по устните, целувайки половинката си по бузата, шията.

Целувка по шията
Подобно на тази на дамите, шията на мъжете също е сензитивна и ерогенна зона. От класическа целувка, до френска употребявайки езика си, с тях несъмнено може да го накарате да настръхне.

По ухото
Мъжете харесват това чувство, когато устните на партньорката им погалят закачливо ушите им. Тази част от мъжкото тяло също е сензитивна и търпи на леки възбуждащи засмуквания и ухапвания.

Целувка по рамото, гърба
Тези целувки са или бързи или мудни. На мъжете са им обичани, даже и да не ни го демонстрират, тъй като по този метод усещат, че партньорката им е привързана към тях, че ги обича.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР