Целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши е осуетила възможността

...
Целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши е осуетила възможността
Коментари Харесай

Целувката на Кобрата ще му струва $10 млн., проваля мача за титлата с Джошуа

Целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши е осуетила опцията за мач сред Кубрат Пулев и международния първенец в тежка категория Антъни Джошуа на 1 юни. Това разгласи профилираният уебсайт Boxing News 24, който се базира на думи на мениджъра на Кобрата - Боб Аръм.

Както е известно, Калифорнийската атлетическа комисия “замрази ” лиценза на българина, откакто Пулев си разреши да целуне американската кореспондентка Джени Суши след успеха над Богдан Дину. В резултат на това тя го упрекна в полово посягане и нае известната адвокатка и защитничка на правата на дамите Глория Олред да я съставлява на чуването на двете страни на 14 май.

Първоначално Антъни Джошуа трябваше да се бие на 1 юни с Джарел Милър. Мачът им в “Медисън Скуеър Гардън ” обаче пропадна, откакто американскит боксьор бе махленски в приложимост на допинг. Така британецът бе заставен да си потърси различен противник за тази дата. При това против същия хонорар за противника му - 10 млн. $. И защото Кубрат Пулев е наложителен кандидат за купата във версия ITF, той бил първи избор на международния първенец.

От лагера се свързали с промоутъра на българина Боб Аръм, само че той им обяснил, че няма по какъв начин да има мач на тази дата точно поради краткотрайно отнетия лиценз на Кобрата.

Според изданието, имало и друга причина Аръм да пази Пулев от мач с Джошуа. Той желал да направи мач сред българина и Тайсън Фюри, като ще се чака формалния завършек на сагата с журналистката. И двамата имат контракт с Top Rank, организацията на Аръм, а съгласно него две борби в границите на няколко месеца с двама от тримата най-велики в тежка категория сега може да изтощят Кобрата. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР