Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши разбуни духовете

...
Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши разбуни духовете
Коментари Харесай

Адвокат за целувката на Пулев: Нито една държава не приема подобно действие

Целувката на Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши разбуни духовете по целия свят през последната седмица. Европейската ни шампионка по бокс Стойка Петрова дефинира тази целувка като благодарност от Кубрат към репортерката, само че никога не става въпрос за принуждение.

„ След всеки един мача, изключително в неговия случай, когато залогът е огромен, има голямо напрежение. След приключването на мача настроението е приповдигнато. В този смисъл го приписвам на емоцията”, разяснява в предаването „ 120 минути” Стойка Петрова.
Боксов арбитър: Джени Суши желае да завоюва бързи пари (ВИДЕО) Венцислав Николов разяснява в студиото на "Тази събота " абсурда с целувката на Кубрат Пулев
По думите на юрист Йорданка Бекирска, изпълнителен шеф на фондация " Български юристи за правата на индивида ", неналичието на единодушие при една такава спонтанна целувка с човек, който не ти е непосредствен, не може да бъде признато по нито един интернационален стандарт и в нито една страна.

Според нея той сега е уязвим и мълчанието му издава това. По думите й публикуването на клип, в който Джени танцува предизвикателно, още веднъж без нейното единодушие, утежнява още повече ситуацията му.
Човекът, снимал Кобрата и Суши: Равало е безизвестна звезда, решила да изгрее Журналистът Евгени Веселинов разкри, че българите в Калифорния са разединени
Стойка Петрова изясни, че може би тази тематика е станала плод на такава необятна полемика, тъй като това е нетипично и не се случва постоянно в бокса.

Адвокат Бекирска добави, че единственото нещо, което ще разисква съдът, е дали репортерката е била съгласна на тази целувка и няма да бъде коментирано държанието й преди и след мача или облеклото й.

„ В никакъв случай не пазя тезата, че тя е жертва на полов тормоз. Казвам, че кардинално, когато липсва съгласи сред двама души, тогава има проблем”, посочи Йорданка Бекирска.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР