Целувката е просто целувка, казват. Обаче не е съвсем така.

...
Целувката е просто целувка, казват. Обаче не е съвсем така.
Коментари Харесай

Какво означава за мъжете целувката на първа среща?

Целувката е просто целувка, споделят. Обаче не е напълно по този начин. Тя е колкото незначителна, толкоз и значима. Целувката на първа среща за някои е табу, симптом на прекомерна неустойчивост, даже демонстрация на уязвимост или несериозно държание. За други обаче тя може да е знак за планове, връзки, даже може да приказва на биохимично равнище за това дали въобще имате съгласуемост. Сайтът yourtango.com пита 15 мъже какво мислят за целувката на първа среща. Ето какво дават отговор те.

1. Целувката на първа среща разрешава на мъжа да разбере дали въобще желае да ви види още един път. Тя му оказва помощ да вземе решение дали желае да ви предложения на втора среща.

2. Помага да разберете дали има химия сред вас.

3. Целувката може да е метод да задоволите любознанието си. А може и да покажете любознание към партньорката си по този метод. Целувката ще ви подскаже дали имате интерес, а и дали тя има интерес към вас.

4. Целувката е естествена последваща стъпка, напредък, който първата среща следва. Ако харесвате дамата, с която излизате и ѝ го покажете посредством целувка, това може да е поръчка, че търсите връзка.

5. Понякога една прегръдка може да е съвършен свършек на първата среща. Нужно е повече време, с цел да целунете една жена. Ако бързате прекомерно, може да изглеждате обезверено.

6. Ако към този момент сте се сприятелили на първа среща, говорили сте си защо ли не без да спирате, целувката е удостоверение за това, че желаете да преминете на последващо равнище.

7. Целувките са чисто и просто сантиментален жест. Никой не обича странни и неловки обятия.

8. Целувката не значи нищо. Дори да го извършите, това не значи автоматизирано, че желаете да имате връзка с тази жена.

9. Целувката може да значи, че мъжът е подготвен за още, само че не значи, че би трябвало да го очаквате наложително. Нужно е повече време.

10. Целувката може да е метод да изразите възприятията си.

11. Като цяло целувката е израз на възторг на този стадий, нищо повече.

12. Целувката на първа среща не значи нищо. Много мъже го вършат по инерция без да влагат усеща и интерес в това.

13. Целуването е добър метод да тествате телесните си течности. Ако ви хареса, давайте нататък.

14. Не съм огромен почитател на целувките на първа среща, само че знам, че дамите са. Затова го върша, само че не всеки път. Обикновено целувам на първа среща, с цел да се озова през входната врата на дамата.

15. Начинът, по който някой те целува на първа среща, може да ти подскаже какви са желанията му и дали те харесва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР