Целунати от Господ или просто галеници на съдбата - това

...
Целунати от Господ или просто галеници на съдбата - това
Коментари Харесай

Какво се случва с богатите наследници у нас?

Целунати от Господ или просто галеници на ориста - това са те, децата на мощните на деня. Представяме единствено някои имена, станали известни. Богатите наследници са много, нечии имена даже остават незнайни. Тези, които знаем, ще проследим в бъдеще какво се случва с тях.

1. Руши Видинлиев

 Снимка 262696

Музика, танци, функции в киното, текстове за песни на сътрудници от сцената и една красива обич. Става въпрос за Руши Видинлиев - момче, орисано да живее в лукс. Поне това сочи потеклото му. Той е наследник на заможната дама Лора Видинлиева, чиято фамилия носи. Баща му е милионерът Метин Тургут, само че Руши пораства с Владимир Грашнов, който е следващ брачен партньор на майка му и също мастит предприемач. Като дете Руши желае да стане състезател и крепко стъпва на тенис корта и държи ракетата, само че изкуството е това, в което той се осъществя. Дебютира на българската сцена през 2001 година с песента " Всичко се връща ", а по-късно колелото на триумфа се завърта и той издава няколко музикални албума - по-точно пет. Така се случва и с функциите в киното, които извършва. Но първо го интригува театърът, до момента в който още е в лицей в Шотландия. После е признат в Кино академията в Ню Йорк, само че избира Бристолския университет, където учи спектакъл и кино. Преди 4 години, в Ню Йорк, приключва магистърска стратегия " късометражно кино " в School of Visual Arts. В Голямата ябълка работи и дългогодишната му другарка - моделът Таня Илиева, която е измежду най-успелите българки на подиума. В края на предходната година двамата станаха родители. Таня Илиева роди наследник на Руши, който е първият внук на богатата му майка, която има и щерка по-голяма от него.

 Руши Видинлиев стана татко
Руши Видинлиев стана татко

Моделът Таня Илиева роди първия внук на Лора

2. Антон Божков и Ива Софиянска

 Снимка 302807

Те, двамата, освен, че са богати наследници, само че с брака си сплотяват двете известни семейства - Софиянски и Божкови. Ива е една от трите дъщери на Стефан и Алиса. Баща й е български политик, кмет на столицата. Антон Божков е наследник на бизнесмена Васил Божков, именуван още " хазартен необут ". Ива е известно тв лице, даже предходната година се върна към работата си в NOVA, откакто роди двете си деца - Мая и Васил, които твърди, че наподобяват на татко си - Антон. Щерката на някогашния градоначалник и актуалният й брачен партньор, с който се женят преди четири години, преди този момент пет години са гаджета. Така че връзката сред тях датира от дълго време. Жълти медии разделят двойката, която обаче продължава да е дружно.

 Ива Софиянска роди второ дете
Ива Софиянска роди второ дете

Ива и Антон кръстиха сина си - Васил

3. Димитър Динев

 Снимка 254961

Фолк певицата Емануела като че ли направи известно името на Димитър Динев в общественото пространство. Не, че 29-годишният правоприемник на милионера Динко Динев, чието име е запазена марка за курорта Св. Влас, не е бил прочут в някои богаташки среди и освен. Любовната приказка сред Емануела и Митко, която приключи с прелестно малко момченце, кръстено на татко си, подвигна доста звук. И това се случи, тъй като на заможното синче му било неразрешено да продължи връзките си с певицата с изумрудените очи. Миналата година пред Гала Емануела призна това. Както и още нещо - че за нея било от голяма важност детето, което чака да има и майка, и татко. Известно е, че тя има и по-голям наследник, който е родила прекомерно млада. И до момента в който Димитър се кълнял, че няма да разреши татко му Динко Динев да застане сред него и нея, Емануела се оказа самотна майка още веднъж. На 6 юли певицата повтори гостуването си в " На кафе ", този път с дребното си момченце. Тя не скри, че Димитър Динев е най-голямата й обич.

 Емануела: Ти ме направи най-щастливата майка! (СНИМКИ)
Емануела: Ти ме направи най-щастливата майка! (СНИМКИ)

Певицата честити рождения ден на сина си в обществената мрежа

4. Христиан Гущеров

 Снимка 274953

Добромир Гущеров е някогашен политик и сегашен предприемач, който за известно време беше свекър на фолк миньончето Мария. Певицата беше омъжена за сина му Христиан, даже двамата станаха кумове на втората женитба на Добромир, който взе Диана. След фойерверките към сякаш безоблачното общуване сред Мария и Христиан, стана ясно, че бракът им остава в предишното. Двамата се разделиха и към момента никой от двамата не е изреъл съответната причина, която стана мотив за това. Оказа се, че певицата е взела щерка си Марая, която е от първия й брак, и много преди да се разшуми към развода й, двете са се изнесли от фамилното жилище. Мария призна, че тя първа е подала документи за бракоразвод. Сега певицата с цялостна мощ възобнови кариерата си.

 Всичко за сватбата на Мария и Гущеров
Всичко за сватбата на Мария и Гущеров

Двамата подвигнаха ваучър в столичен грандхотел пред малко повече от 100 посетители

5. Тодор Батков-Младши

 Снимка 302808

За едноименния баща на Младши е известно, че е юрист, предприемач, с огромно отношение към футбола. Младши обаче, който в ефир съобщи, че доста почита татко си, е безапелационен, че не би желал да се занимава с футбол. Той е приключил във Англия и не крие, че там е бил по-спокоен, тъй като никой не е знаел чий наследник е. Преди години името му се спрягаше с миската Юлия Юревич, която е по-голяма от него. Пред Ива Софиянска Младши отхвърли да има сегашна връзка. Сега той се занимава с бизнес в София дружно със собствен приятел, също богаташки правоприемник - Вълчо Арабаджиев, който е наследник на хотелиерския бизнесмен Ветко Арабаджиев. Двамата и още един съучастник, който също не е инцидентен, са се захванали с клубове.

 Тодор Батков-младши смути Юлия Юревич (СНИМКИ)
Тодор Батков-младши смути Юлия Юревич (СНИМКИ)

Той изгледа от близко по какъв начин тя дефилира на Sofia Fashion Week 2016

Сн.: Архив

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР