Целта през следващия сезон е да стабилизираме Пирин. Това заяви

...
Целта през следващия сезон е да стабилизираме Пирин. Това заяви
Коментари Харесай

Венко Попов: Тази година ще бъде преходна за Пирин

Целта през идващия сезон е да стабилизираме Пирин. Това съобщи на конференция в Пресклуб " България " шефът на Пирин (Благоевград) Венко Попов.

Той показа упованията и задачите на клуба през идния сезон. " Добър ден на всички. Радващото за нас е, че си приказваме единствено хубави работи до този миг и най-сетне в Благоевград се появи вложител, който Пирин заслужава.

" Ще бързаме постепенно ", както се споделя. Тази година задачата на клуба е да се стабилизира, да се утвърди във Втора лига и по-късно ще стартираме да мислим за влизане в Първа лига.

" Имаме потребност от нови футболисти, на българския пазар се намират малко мъчно качествени футболисти - ще се съобразяваме с финансова рамка, при нас изискванията като за тим от Втора лига са доста положителни. За наше страдание, ще би трябвало да привличаме чужденци, което не е присъщо на Пирин, само че се постанова, с цел да бъдем конкурентноспособни. Тази година ще бъде преходна за нашия тим, от спортно-техническа позиция се надявам да бъдем конкуретноспособни на тимовете, които имат упоритости за влизане в Първа лига ".
 Футболистите на Пирин се завърнаха в Благоевград
Футболистите на Пирин се завърнаха в Благоевград

Към лагера през миналата седмица се причислиха четирима задгранични състезатели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР