Целта ни сега е да помогнем на хората, казват от

...
Целта ни сега е да помогнем на хората, казват от
Коментари Харесай

Google се отказва от шегите за 1 април

Целта ни в този момент е да помогнем на хората, споделят от компанията

Гугъл ще остане сериозна на 1 април – без смешки тази година
(снимка: CC0 Public Domain)

Априлските смешки в „ Деня на простака ” са годишна традиция за Гугъл, само че наподобява, че при актуалната обстановка в света интернет компанията ще остане сериозна, излиза наяве от имейл до чиновниците на маркетинговия шеф Лорейн Тухил.

„ При естествени условия „ Денят на простака ” е традиция в Гугъл, която отличава компанията от останалите. Тази година ще се отдалечим от тази традиция от почитание към всички, които се борят с пандемията Covid-19 ”, споделя Тухил, представена от 9to5 Гугъл.

„ Нашата съществена цел в този момент е да помогнем на хората, тъй че дано запазим шегите за идващия април, който безспорно ще бъде доста по-ярък. Вече спряхме всички централизирани планове, отдадени на този празник, само че разбираме, че в границите на екипите може да има начинания, с които не сме осведомени ”, споделя маркетинговият шеф.
още по тематиката
Лорейн Тухил приканва чиновниците на Гугъл да преразгледат желанията си и да се откажат от авансово плануваните смешки.

Тази стъпка на интернет компанията не е непредвидена, защото обстановката в света е доста напрегната. Опасната болест закупи световен обсег и към този момент визира хората в доста страни, като ще продължи да върлува и в бъдеще.

Усилията на Гугъл за битка с ковид не се лимитират единствено до отвод от шегите на 1 април. Компанията разгласи, че ще влага 800 милиона $ в поддръжка на дребния и междинен бизнес, включително даване на рекламни дотации, дарения, заеми и други облекчения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР