Целта ни и каузата ни са свързани с подобряване на

...
Целта ни и каузата ни са свързани с подобряване на
Коментари Харесай

Едрева: След 3 мандата в София има качество на живот

Целта ни и идеята ни са свързани с възстановяване на живота в София. Заварихме град на рецесиите, нямаше област в живота, който да не беше в рецесия. Помним отпадъците, препълнените депа и контейнери; помним по какъв начин не се раждаха деца в нашия град, детските градини, терените им, бяха продавани, заменяни и изгубени окончателно. Това напомни в предаването " Беновска пита " по Канал 3 Малина Едрева, ръководител на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет.

След 3 сполучливи мандата към този момент приказваме за качество на живот, по тази причина желаеме да създадем нужното, да дадем нужното на нашите съграждани, съобщи тя.

" Ние сме към този момент в стадий, в който градът стартира да работи за качество на живот. След като бяха преодолени рецесиите, към този момент можем да приказваме за това. Това, което общината в огромна степен дължи на своите жители, са услугите и улеснението във всичко, което би трябвало да свърши администрацията “, изясни Едрева.

Досега бяхме отворени към инфраструктура, през днешния ден е време за такава работа в администрацията, която да е в поддръжка на хората - цифровият град ", посочи Малина Едрева.

" Много скоро ще чуем програмата на госпожа Фандъкова, по закон е на 27 септември, това ще го решим доста скоро и ще бъде оповестено ", разясни магистърът по " Биология и химия " от Пловдивския университет, като увери, че кметът на София ще се яви на всички идни диспути, освен против Мая Манолова.

Относно рецензиите против ръководството Малина Едрева посочи, че се радва на недоволството. " Това е разграничителната линия в последна сметка. Недоволството е значима страна от развиването и напредъка, недоволството е това, което дава непрестанно противоположна връзка за упованията ", сподели Малина Едрева.

" Работата на управленците, на политиците, е да ръководят упованията на хората. Това неодобрение го разбираме  и доста деликатно следим. Важно е за нас да следим къде сме създали пропуски, аз се веселя на недоволството - това не е рисково. От друга страна, да, когато си дълго в ръководството, това води до табиет. "

На въпрос на водещата Илиана Беновска дали Йорданка Фандъкова ще завоюва още на първи тур, Малина Едрева отговори: " Важен е крайният резултат! "

" Кампанията е към този момент много яростна. Г-жа Фандъкова е човек, който умее, който знае, който е прагматик и който е честен. Не бих желал да давам оценка на другите претенденти. Важно е госпожа Манолова, когато прави изказвания, да влиза в конкретиката им ", прикани Малина Едрева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР