Целта ни е младите хора да не бъдат странични наблюдатели

...
Целта ни е младите хора да не бъдат странични наблюдатели
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Младите все по-често са странични наблюдатели на живота

Целта ни е младежите да не бъдат странични наблюдаващи на непознати решения за живота им, а да бъдат мотор. Това сподели на младежка среща " Младите на Балканите: Мисия оставам в Казанлък " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи " Фокус ". По думите й това е задачата и на тази среща. " Бузлуджа 2018 е младежка и балканска. Вие носите силата и силата на младежите на вашите страни и обогатявате нашата Бузлуджа ", обърна се Нинова към младежите.

" Всеки от вас носи хрумвания, опит на страните, в които живеете и поддържате връзка с младежите там. Знам, че в този момент ще ги позволим между тях, само че и пред нас има общи провокации: образованието на младежите, младежката безработица, здравословният метод на живот, спортът, чистата храна ", уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Нинова съобщи,че младежите на Българска социалистическа партия ще показват визията си за младежка политика, която е част от " Визия за България " на партията. " Започнахме в България да претворяване онази европейска концепция за културния чек за младежите. Това съставлява чек, който страната покрива за всеки младеж до 18 година да не отиде на кино, галерия, да си купи книга и да се допре до просвета и нематериалност ", напомни Нинова. Тя прикани младежите да се обединят и да проведат тази самодейност до дъно.
" Иска ни ми се да поговорим за образованието на младежите ", сподели Нинова и уточни, че макар разликите в системите на балканските страни огромният въпрос е за образованието на бъдещето стои пред всички еднообразно.
Тя изрази страдание, че във време, когато тематиката за изкуствения разсъдък върви по света, в България се спори за цветни и черно-бели учебници. " Затова ми се желае да ви отправим през днешния ден предизвикването да приказваме за цифрово обучение. Иска ми се да поговорите за вашето здраве, здравословен метод на живот, спорт и по какъв начин ние можем да ви помогнем ", сподели тя и разясни, че във " Визия за България " са предложили нулева ставка налог за храни 100 % биопродукти. " Аз започнах с това не да чакате непознати решения и да ви поучават по-опитните и по-възрастните, а вие да вземате решенията. Ето за какво ще спра дотук ", сподели Корнелия Нинова. Тя пожела ползотворна полемика и надзор за осъществяването на решенията към политиците.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР