Целта ни е да имаме до 100 бензиностанции в областните

...
Целта ни е да имаме до 100 бензиностанции в областните
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Целта ни е да имаме до 100 бензиностанции в областните градове

Целта ни е да имаме до 100 бензиностанции в регионалните градове. Това сподели министър председателят Бойко Борисов и добави, че в понеделник ще бъде подготвен проектозаконът за основаването на държавна петролна компания.

Борисов уточни, че дъмпингът и сивата стопанска система ще останат в предишното при основаването на държавна петролна компания. „ Цената на петрола е толкоз ниска, че всеки желае да си продаде стоката. Ние не го вършим против в никакъв случай, желаеме да имаме до 100 бензиностанции в регионалните градове, с цел да може при рецесия да се обезпечат постоянни цени на горивата за популацията “, добави той.



„ Насила може да вземеш, само че принудително не може да му дадеш “. Така министър-председателят разяснява джироаните от Васил Божков на негово име акции на ФК „ Левски “.

„ Това беше насмешка, задачата е ясна. Утре може да ми прехвърлите вашата къща с децата. Как ще ми прехвърлите нещо, без да ме питате. Законът ми разрешава да кажа: „ Вие сте едни негодници и не желая да слушам за вас “. Акциите не са на мое име, не съм дал единодушие, на следващия ден всяка една компания в разпродажба може да ми джироса акциите “, разяснява министър-председателят.

Той добави, че не желае да получава пакета с акции на ФК „ Левски “ и няма потребен ход по въпроса. А с тези дейности Васил Божков се е подиграл с тима.
Бойко Борисов: Няма потребен ход. Подиграха се с "Левски " (ВИДЕО) "Феновете да търсят този, който ми е джиросал акциите", съобщи министър-председателят
„ Сполетя ни война, със страшна мощ и тъй като в България се справихме, това е ужасно неприятно за опозицията. Като няма какво да кажеш и пощуряват. Когато потегли пандемията в Китай и в Италия умираха стотици дневно.. имахте огромен шанс, че управлявахме. Имахте необичаен късмет да управляваме с моите сътрудници. Ако беше Радев, щеше да постъпи като Борис Джонън и Путин – щяха да измрат хиляди “, разяснява Борисов.

Премиерът съобщи, че са взети навременни ограничения и държавното управление се е справило сполучливо. Относно разхлабването на ограниченията, Борисов сподели, че това се случва поетапно. По думите му се чака към 24 май да отворят детските градини.

По думите му страната ни е дребна и не може да се приказва за картел в сектора, пък и международните представители у нас не биха позволили сходно нещо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР