Целта на всеки един човек, който се занимава с спортни

...
Целта на всеки един човек, който се занимава с спортни
Коментари Харесай

Футболни прогнози: Сигурните мачове в съботния ден

Целта на всеки един човек, който се занимава с спортни залози, е да е сполучлив в онлайн платформите за сходни игри. С тази цел съдадохме и рубриката " сигурни залози ", която се оказва извънредно сполучливо и редвно триумфът е към 66%, а към това можем да прибавим, че постоянно 100% от футболните прогнози на нашия типстърски екип се оказват верни. Ето и предложенията им за през днешния ден:
Oфертата на Националната
лотария за 15% добавена облага през уикенда (вижте повече детайлности, 18+)
14:30 часа: Борнемут - Тотнъм (The Gambling Guy)

Едно предложение, което е подчинено на няколко фактора. Първият е, че Борнемут към този момент не играе за нищо, откакто публично се избави от изпадане, до момента в който Тотнъм се нуждае от наложителен триумф, с цел да е сигурен за мястото си в топ 4 през този сезон и присъединяване си в Шампионска лига. Безспорно " шпорите " ще мислят за мача против Аякс, само че след издънката с Уест Хям нямат право да си разрешат ново разпределяне, което може да коства прекалено много на лондонския отбор. Тотнъм е един от най-хубавите посетители във Висшата лига, до момента в който Борнемут няма победа вкъщи от 5 дуела насам. Тотнъм има 2 победи в 3 гостувания на днешня си противник. А коефициентът въобще не е за занемаряване.
Прогноза : Победа за Тотнъм (1.83 коефициент)

16:30 часа: Волфсбург - Нюрнберг (The Gambling Guy)

До края на гермнския шампионат остават 2 кръга, а " вълците " са в борбата за присъединяване в Европа през идващия сезон, откакто през предходната година едвам се избавиха да не изпаднат. Волфсбург е с 3 победи в последните 5 мача вкъщи, а през днешния ден се изправя против последния в класирането Нюрнберг, който за целия сезон има 3 равенства и 12 загуби като посетител, без да е стигнал до нито една победа. Победата за домакините е наложителна и считам, че ще я реализиран с лекост.
Прогноза : Победа за Волфсбург (1.66 коефициент)

21:45 часа: Нюкасъл - Ливърпул (Mr. Corner)

Ливърпул излиза за предпоследния си мач от Висшата лига за сезона. Мърсисайдци вършат може би най-силния си сезон в последното десетилетие, а в случай че " алените " желаят да имат някакъв късмет да го увековечат с трофей, то би трябвало да завоюват оставащите им два мача. Нюкасъл, водени от някогашния управител на Ливърпул Рафа Бенитес, надали ще играят толкоз настървено до края на сезона по простата причина, че тимът нито е заплашен от изпадане, нито пък се бори за място в евротурнирите. " Свраките " само могат да претърпят лека промяна в класирането с една или две позиции, само че като цяло се обрисува мач, в който Ливърпул да е надалеч по-мотивираният тим на терена, а и да търси успеха непременно.
Прогноза : Победа за Ливърпул (1.36 коефициент)
Допълнителен
залог : Първо полувреме/Краен излаз - Ливърпул/Ливърпул (1.87 коефициент)
Не пропускайте офертата на Националната
лотария за 15% добавена облага през уикенда (вижте повече детайлности, 18+)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР