Целта на вълнолома е да разбива вълните. Разходките по него

...
Целта на вълнолома е да разбива вълните. Разходките по него
Коментари Харесай

Ангел Забуртов: При 5 бала вълнение е безразсъдно да се разхождаш на вълнолом

Целта на вълнолома е да разрушава вълните. Разходките по него са непряк проблем. Когато има 5 бала неспокойствие е рисково и не могат хора да се разхождат там. Това сподели Ангел Забуртов, ген. шеф на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “.

Той изрази изумлението си от обстоятелството, че след 110 година на това оборудване сме се докарали да имаме потребност от образование за апели за сигурност при 5 бала неспокойствие и, че би трябвало регионът да се обезопаси. „ Може малкия екран да образова хората, че като има заплаха би трябвало да носят отговорност за дейностите си. „ За мен виновността е на родителите, които оставят децата си, които не могат да взимат независими решения, да се разхождат на вълнолом “, сподели Забуртов. „ При 5 бала неспокойствие е неразумно да се разхождаш на вълнолом “, безапелационен бе той.

Ангел Забуртов означи, че това е обичано място за разходки на варненци. „ Освен предварителна защита и да възпитаме децата си да носят отговорност и да не подценяват риска, друго не може да се направи “.

На въпрос дали оборудването не може да се обезопаси, той съобщи: „ Как да обезопасиш оборудване, което е предопределено да разрушава талази. Нека локалните хора отговорно да кажат къде са виждали да има парапет на вълнолом “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР