Целта на този закон е да измъкне Пеевски и ДПС

...
Целта на този закон е да измъкне Пеевски и ДПС
Коментари Харесай

Илиян Василев: Целта на закона Пеевски - Цонев е да измъкне ДПС от фалита на КТБ

Целта на този закон е да измъкне Пеевски и Движение за права и свободи от отговорността за банкрута на банката, да даде съображение за легимиране на неговите "завоевания " от активите на КТБ. Така някогашният дипломат на България в Москва Илиян Василев разяснява измененията в Закона за банковата неплатежоспособност, които бяха направени от депутатите от Движение за права и свободи Делян Пеевски, Хамид Хамид и Йордан Цонев, и утвърдени на първо четене от Народното събрание. Според Василев главната цел на законопроекта е да "имунизира " Делян Пеевски от наказателно гонене в чужбина.

"Корпулентният даже виж е бил и основател. Другите са обслужващ екип. Лично Борисов е натиснал Българска народна банка да утвърди Пеевския покупател на Общинска банка. Тандемът Пеевски - Борисов - Цацаров наподобява неразбиваем. Изглежда. ", разяснява още Илиян Василев в обществените мрежи.

"Както писах преди доста време - ГЕРБ, Движение за права и свободи да не приказваме за ПатрЕотите са другите канали за изложение и обслужване на Пеевски и модела КОЙ. До това се докараха Гражданите за Европейско развиване на България - да обслужват - към този момент даже и самодейността не е тяхна. И жителите жители, и европейското развиване европейско, и България на Пеевски. И всичко вследствие на една знаменателна среща на Борисов с Доган, която е станала след прословутата му среща с Решетинков. Борисов употребява отсъствието на Цветанов от България - най-малко по този начин наподобява. ", показва някогашният дипломат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР