Целта на силната държава е просперитетът на гражданите и семействата

...
Целта на силната държава е просперитетът на гражданите и семействата
Коментари Харесай

Москов: Непростима грешка на либералните правителства е, че допуснаха раздяла на родители и деца

Целта на мощната страна е просперитетът на жителите и фамилиите им. Здравото обичайно семейство е в основата на всяка добруваща общественост. Национално обединяване на десницата си слага за задача да отбрани и възвърне мястото на обичайното българско семейство в националната ни общественост. Да спре насилствената разлъка на родители от децата им в търсене на занаят или качествено обучение в чужбина.

Това ще реализираме посредством освобождение на стопанската система от държавна интервенция и чиновнически рекет; подкрепяне на дребния бизнес, с цел да осигурим икономическа самостоятелност на родителите и техните фамилии, тъй като свободната стопанска система ще обезпечи повече работни места и ще усили опциите за отваряне на нови дребни и междинни компании.

Това ще задържи доста търсещи работа в чужбина българи, тук при своите фамилии. Ние сме уверени, че всеки човек е благополучен и най-пълноценен единствено, когато е със фамилията си и всички деца имат потребност от обич и родителска грижа до момента в който пораснат. Най-голямата неточност на демократичните държавни управления е, че позволиха разлъка на родители от децата им. Ролята на фамилията не може да бъде сменена с институции и неправителствени организации.

Задължение на страната е да подкрепя фамилията, а не да го унищожава. Свободният и стопански самостоятелен човек е най-полезен за своето семейство и може най-добре да обезпечи образованието и бъдещето на своите деца. Държавата би трябвало да обезпечи тази независимост на българите, а не да ги трансформира в наемници на олигарси и издържани от помощи подвластни гласоподаватели. Нов закон за отбрана на детето би трябвало да пази правото на всяко дете на здрава фамилна среда, правото на родителска обич и образование, правото на качествено обучение.

Никоя институция или неправителствена организация не може да бъде заинтригувана за щастието на детето повече, от неговите родители. Изключенията на безотговорни родители би трябвало да бъдат обект на задълбочена работа с държавните институции за да се защитят живота, здравето и правата на детето, а не да се употребяват за мотив за неглижиране на родителската роля и рушене на обичайното семейство. Такъв метод способства само за построяването на нови разграничителни линии сред жители и страна и създават нездравословни за единството на българското общество спорове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР