Целта на Русия е да обвини Украйна за атентата срещу

...
Целта на Русия е да обвини Украйна за атентата срещу
Коментари Харесай

Виталий Москаленко: Украйна иска отново от България старото й съветско оръжие, за да спре инвазията на фашистка Русия

Целта на Русия е да упрекна Украйна за атентата против дъщерята на Дугин. Това е тяхната логичност. Фашиста Дугин призоваваше да убиват украинци, щерка му също беше млада фашистка, само че е убита.  Това е иронията на ориста, съобщи пред Нова ТВ изключителният и пълномощен дипломат на Украйна у нас Виталий Москаленко. Той призна, че не знае нищо Републиканската войска на Русия, която е поела отговорност за атентата.

Посланикът прикани, когато се приказва за казуса Русия-Украйна в никакъв случай да не се не помни, че Русия е нападнала Украйна без аргументи и учредения. Води война с убийства и опустошения, с нещастия за хиляди хора. 

Мирни договаряния с Русия са вероятни единствено когато се отдръпват всички съветски войски от цялата територия на Украйна. В противоположен случай те са невъзможни. Преговори, при които Украйна би трябвало да се откаже от територии са невъзможни. Това значи, че войната се отсрочва за бъдещи интервали. Страхове и опасности за човечеството съществуват от 2014 година, когато стартира съветската инвазия против Украйна. Страховете и от нуклеарна опасност са действителни, тъй като Русия употребява Запорожката АЕЦ като средство за тероризъм. Руски войски са завзели и минирали централата и обстрелват от там мирни градове и региони. А в това време упрекват Украйна – това е цинизъм от страна на Русия, съобщи Москаленко.
Според него в случай че европейците мислят, че това не е тяхната война, да си спомнят за 1938 година, когато Хитлер започваше да превзема и окупира територии – до къде стигна. Ако светът не осъзнае, че това е и негова война, без значение от проблемите – това е просто недоумение на огромната заплата опасност, в което се е трансформирала фашистка Русия. 

Според дипломата България би трябвало да бъде по-решителна и да осъзнава, че съществува и опасност към нея от Русия, без значение от газа и топлото. Важното е, че България поддържа Украйна в нейната обективна битка, България е на страната на правдата, поддържайки глобите против Русия, съобщи дипломатът. Той насочи още веднъж искане, България да даде остарялото си руско оръжие на Украйна, с цел да бъде употребявано за отстояване независимостта на Родината му и за свободата на Европа. Според него по този начин България ще може да превъоръжи своята войска. Посланикът се надява, че това може да се случи след изборите и при избора на ново постоянно правителство
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР