Целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да

...
Целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да
Коментари Харесай

Ден 42 Отровното трио се закани с целодневни протести от 2 септември

Целта на протестните прояви е да пречат, по тази причина няма да желаеме позволение за провеждането им . С тези думи участниците в 42-рата вечер на антиправителствено неодобрение дадоха отговор на апела на Столичната община да се подават уведомления за митинга, предава БНР.

Протестиращите разясниха апелите за унищожаване на блокадите, отправени от локалната власт. Според тях, в случай че ръководещите са загрижени за софиянци и желаят да възстановят свободното напредване в града, ще си подадат оставката.

От трибуната юрист Николай Хаджигенов  разгласи датата за осъществяване на Велико национално въстание - 2 септември . То ще стартира сутринта и няма да завърши с края на работния ден, заяви той. Тогава стачкуващите щели да потвърдят, че не ги е боязън и ще реализиран задачите на митинга, твърди още Хаджигенов. Това е датата, на която ръководещите би трябвало да съберат 120 гласа в Народно събрание, с цел да стартират разискванията по новата Конституция.

42-рата вечер на неодобрение против държавното управление и основния прокурор мина без нови изненадващи блокади на основни за трафика в София места, споделя и Би Ти Ви. С апел от трибуната пред Министерския съвет да не се блокира кръстовището на бул. " Ситняково "  започна шествието против държавното управление и основния прокурор. Протестиращите се съобразиха с уредниците и стигнаха единствено до блокирания вече съвсем две седмици „ Орлов мост “. Те обаче показаха мнение, че блокадите на „ Ситняково “ и други кръстовища би трябвало да продължат.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР