Целта на проф. Минеков беше да говори с някои от

...
Целта на проф. Минеков беше да говори с някои от
Коментари Харесай

Бабикян обвини Борисов, че ритал топка, докато в ЕП дебатират корупцията в България

Целта на проф. Минеков беше да приказва с някои от основните евродепутати, което той съумя да направи. Посещението на Европейския парламент беше доста потребно – тези хора трябваше да чуят от първа ръка какво се случва в България. Това съобщи Арман Бабикян, част от.
Пиар специалистът сподели, че „ българският министър-председател рита топка ”, до момента в който проф. Минеков е в Брюксел, тъй като го е грижа за България, а той не е законен представител на българската власт. „ Нормално беше да има най-малко един угрижен за България, на който му плащаме заплата – защо му плащаме, да играе футбол ”, попита пиар специалистът.
Снощи, във Фейсбук групата „ Да намерим Бойко Борисов ”,, на което наподобява е министър председателят – вижда се единствено в тил, при спортния комплекс в „ Дианабад ”. Предположението е, че той си потегля, откакто е играл футбол, само че няма фрагменти, които да го потвърждават.
 Евродепутати дебатираха дали да се обвърже върховенството на закона с финансирането Евродепутати дебатираха дали да се обвърже върховенството на закона с финансирането
Обширна полемика за обвързването на правилата на правовата страна с европейското финансиране се организира в Европейския парламент в пон...

Според Бабикян, по време на снощния спор се чули " доста неприятни неща за България ", а това е било значимо да се случи. " Никой не трябва да чака, че Брюксел ще пристигна и ще уволни Бойко Борисов ", акцентира пиар специалистът, само че дефинира дебатът като пестник в лицето на ръководещите.
„ ЕНП даде неприятен знак, тъй като забрани на Радан Кънев да приказва. Най-голямото политическо семейство в Европейски Съюз постъпи по този начин, както българите виждат, че се постъпва у нас – лиши думата ”, акцентира Бабикян.
Самият Кънев приказва - само че през персоналния си профил във Фейсбук.

 Обещания и Слави Трифонов - акцентите в отговорите на властта пред Европейски Съюз по отчета за правораздаването ни Обещания и Слави Трифонов - акцентите в отговорите на властта пред Европейски Съюз по отчета за правораздаването ни
България има твърдото желание да съблюдава параметрите по делото " Колеви ". Това са дали отговор документално българските управляващи на Комисията по...
Същевременно Бабикян не се учуди, че залата не е била цялостна, тъй като това се случвало доста постоянно. Това обаче не значело, че няма реакция. Според него, работа на Европейския парламент е да удостовери, че Мехенизмът за съдействие и инспекция остава т.е. има съмнение от страна на Европейски Съюз към България.
„ Остава да забележим дейности – ние думи сме чували доста ”, съобщи Бабикян по адрес на обещанията на ръководещите върховенството на закона и правото да е фактическа обстановка. И предизвести, че корупцията в България визира и парите на европейските данъкоплатци – по тази причина и Европейски Съюз следва да реагира.
„ Имаме самочувствието на хората, които дадоха искрата на събуждането ”, сподели Бабикян за Отровното трио.
„ Ние сме там на митинг – ами да ни глобят. Ето, страната отново не работи ”, сподели още Бабикян по отношение на това, че Отровното трио нито един път не е дало заявление за митинг пред Столична община – за 89 дни. И предизвести, че колкото повече ръководещите „ пилят ” нервите на българските жители, толкоз по-вероятно е да има ескалация.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР