Целта на проекта е да се създаде психологическо оръжие, както

...
Целта на проекта е да се създаде психологическо оръжие, както
Коментари Харесай

Той Се Върна От Далечното Бъдеще И Ни Отвори Очите! Вижте Към Какво Върви Нашият Свят, Думите Му Ще Ви Изумят!

Целта на плана е да се сътвори психическо оръжие, както и да се изследват свойствата на свръхмощни електромагнитни полета за пътешестване във времето, телепортация и основаване на ментални обекти. Билек споделя, че взел участие във Филаделфийския опит.

На 13 август 1943 година той е бил на борда на есминеца DE 173, който мистериозно изчезва този ден. Според Билек, той се събудил в болничното заведение, в непосредствена непосредственост до своя брат Дънкан Камерън, където прекарал шест седмици, възстановявайки се от радиационни провали, получени по време на опита. Лекарите от бъдещето употребявали за лекуване вибриращо и светлинно съоръжение. По малкия екран от самото начало се въртяли вести и просветителни стратегии.

Там той забелязал, че поради световната смяна на климата на планетата имало огромен брой географски промени, които почнали преди 2025 година Бреговата линия и очертанията на Съединени американски щати и Европа поразително се различавали от това, което виждаме в този момент. Морското ниво се повишило, а от Флорида съвсем нищо не останало. Атланта (Джорджия), бил съвсем на брега на океана. Мисисипи се трансформирала във вътрешен воден път. Големите езера се трансформирали в едно огромно езеро. В Съединени американски щати инфраструктурата била разрушена. Нации като „ американци “ и „ канадци “ към този момент не съществували. През 2137 година работило някакво сходство на локално военно състояние. Централно държавно ръководство не съществувало.

Магнитните полюси на Земята почнали да се сменят, само че към този момент били основани изкуствени полюси, които предотвратявали бедствия и спирали промяната на магнитните полюси. Населението на света било 300 милиона. Населението на Съединени американски щати към 50 млн. Билек твърди, че в интервала 1954-2000 година държавното управление на Съединени американски щати е работило с извънземни технологии. Проблемите почнали в интервала сред 2003-2005 година. Новият международен ред последователно обхващал цялата планета, само че тези проекти били прекратени от война. В един миг избухва война сред Русия/Китай против САЩ/Европа. Много американски градове са били унищожени. Новият международен ред бил опустошен. Правителство в наше време има технология, която може за няколко дни да понижи равнището на радиация и да обезврежда нуклеарните боклуци, само че отхвърля да прибегне до тях по политически аргументи. В бъдеще, тези технологии ще бъдат употребявани, с цел да се отстраняват радиологичните последици от III международна война. След това Билек също по този начин необяснимо се озовава в 2749 година, където той останал в продължение на съвсем две години.

След това се връща в 2013 година, когато още веднъж се срещнал с брат си Дънкан, а по-късно и двамата се върнали в 1983 година. През 2749 година Билек видял плаващи градове. Тези градове били в положение да се придвижват в океана. Управлението осъществявала компютърна система с изкуствен интелект. Правителство въобще нямало. Вместо това съществувала гигантска плаваща кристална конструкция, с която може да се поддържа връзка телепатично. Структурата била изцяло социалистическа. Всеки човек бил обезпечаван с базови нужни за живота му блага…


/disclosebg.altervista.org
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР