Целта на предложението за субсидия от 1 лв. е опозицията

...
Целта на предложението за субсидия от 1 лв. е опозицията
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Целта на предложението за субсидия от 1 лв. е опозицията да бъде унищожена преди местните избори


Целта на предлагането за дотация от 1 лева е опозицията да бъде унищожена преди локалните избори. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Драгомир Стойнев след среща с Движение за права и свободи за размера на партийните дотации.

„ Проведохме среща с Движение за права и свободи по отношение на актуализацията на бюджета, чухме и техните оферти за второ четене, както и те нашите “, изясни Стойнев. Зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ изрази удовлетвореността си от диалозите с Движение за права и свободи.

По думите на Стойнев е хубаво да има разговор, с цел да се разбере кой на каква позиция е, кой какви хрумвания и полезности пази. „ И двете политически сили се обединихме да продължи европейският модел на финансиране на политическите сили, само че в последна сметка всичко зависи от ръководещите и държавното управление “.

„ Управляващите няма да правят отстъпка. „ Идеята е още в петък да бъде гласуван законопроектът и преди 1 юли да бъде утвърден, тъй че опозицията да не може да получи това финансиране, което е залегнало в нейния персонален бюджет. Това финансиране дава отговор на банките кредиторки, които са ни заели своите средства да ги използваме в предизборната си акция. Целта е ясна – опозицията да бъде ликвидирана и унищожена преди едни толкоз значими избори като локалните, които предстоят. За нас е значимо и по тази причина молим към ръководещите - дано тази смяна да бъде придружена с един нескончаем разговор. Нека не се бърза, предава “Фокус “. Прокрадва се концепцията дайте да смачкаме опозицията за локалните избори, в случай че може да ги унищожаваме, а по-късно към края на годината още веднъж да върнем дебата и да върнем дотацията, тъй като видяхме, че сгрешихме “, добави още той.

Драгомир Стойнев сподели още, че партията ще направи всичко допустимо, с цел да се разбере какво се случва в страната. „ Навремето един някогашен водач на ГЕРБ говореше за едни евроатлантически полезности, в случай че диктатурата е евроатантическа полезност – здраве му кажи “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР