“Целта на предлаганите промени от НФСБ е борбата с хазартната

...
“Целта на предлаганите промени от НФСБ е борбата с хазартната
Коментари Харесай

Христиан Митев: Казина и игрални зали само в петзвездни хотели и край границите, за да преборим хазартната зависимост

“Целта на предлаганите промени от НФСБ е битката с хазартната взаимозависимост “. Така депутатът Христиан Митев разяснява предлагането на партията казина и игрални зали да има единствено в петзвездните хотели в курортите, както и в обитаемоте места край границата.
В предаването “Плюс-минус ” по Нова телевизия той съобщи, че с предлаганите промени се преследват две цели. „ От една страна желаеме да се резервира този сегмент от туризма, който се посещава от относително богати туристи, с цел да не бъде намаляван приходът в държавния бюджет. От другата страна е унищожаване на тези зали от вътрешността на страната. Доста хора попадат според поради
хазарта, разпродават имущество, теглят пари от компании за бързи заеми. Стига се даже до самоубийства. За нас на това би трябвало да бъде комплициран край ”, безапелационен е Христиан Митев от НФСБ.
По думите му препоръчаният гратисен интервал, който е 2025 година, е задоволително огромен, тъй че притежателите на сходни обекти да могат да съобразят активността си със закона. Митев добави, че занапред ще се водят диалози с ГЕРБ и останалите парламентарни групи, като към този момент никой не е поемал ангажимент да поддържа предлагането.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР