Целта на постите е да пречистят тялото не само на

...
Целта на постите е да пречистят тялото не само на
Коментари Харесай

Ето за кого не са полезни постите

Целта на постите е да пречистят тялото освен на физическо, само че и на духовно равнище.

При някои болести обаче не би трябвало да гладувате, тъй като положението ви може да се утежни.

Преди да вземете решение за недояждане, целесъобразно е да преминете медицински обзор, поучава диетологът Марият Мухина. Според нея, в случай че имате открити болести, е по-добре да се концентрирайте върху духовното филтриране. Тя показва, че измененията в диетата са изпълнени с затруднения за хората с хронични болести, изключително тези, които страдат от камъни в жлъчката и желязодефицитна анемия.
Жлъчните камъни могат да се раздвижат и да се получат гастроентерологични затруднения. Ето за какво в този случай храненето на всеки би трябвало да бъде самостоятелно, изключително при тежки случаи предлагаме да се концентрирайте върху духовното, а не върху битката с лакомията, споделя лекарят.

" Като доктор не разрешавам на хората с желязодефицитна анемия да не ядат месо. Защото в този случай анемията им ще се утежни, ще стартира хипоксия, ще има затруднения ", споделя Мухина.

Гастроентерологът Дмитрий Федулов също поучава да не се възприема постенето като диета, защото е неправилно от религиозна позиция. Той акцентира, че и при диета човек би трябвало да се преценява с самостоятелните си потребности и да се съветва с лекари.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР