Целта на откриването на Видинския филиал на Русенския университет бе

...
Целта на откриването на Видинския филиал на Русенския университет бе
Коментари Харесай

Интересът към филиала на русенския университет във Видин расте

Целта на откриването на Видинския филиал на Русенския университет бе да се задържат младежите в нашия район. Това сподели пред Радио „ Фокус” Момчил Станков, административен шеф на Филиал – Видин на районно управление (на МВР) „ Ангел Кънчев “.
Той уточни, че тази наклонност към този момент е реалност. „ Видински деца, които са студенти на Софийски университет, на УНСС, на Благоевградски, Варненски, Бургаски университет, се трансферираха във Видинския филиал – като численост става въпрос за над 15 видински деца, които се връщат във Видин “, сподели Момчил Станков.
Той означи, че спрямо предходната година съвсем двойно се е нараснал броят на младежите, които сполучливо са положили своите матури тази година и към този момент са подали документи и аплайват във Видинския филиал на Русенския университет. „ Ние изпълняваме своя банкет за местата, за които имаме акредитация. Нашият филиал притегля интереса на младежите от района и те към този момент имат причина да останат тук. Целта е да се приготвят фрагменти, от които имат потребност локалните бизнесмени “, съобщи Момчил Станков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР