Целта на левите (независимо как иначе се определят) партии в

...
Целта на левите (независимо как иначе се определят) партии в
Коментари Харесай

Петър Москов: Екстремните цени са резултат от победилата лява политика - плащаме 60% политически данък върху енергията

Целта на левите (независимо по какъв начин другояче се определят) партии в Европейски Съюз през последните години беше да няма рандеман на въглища, газ и петрол на нашия континент, да бъдат спрени изследванията на всевъзможни залежи, а добивът в съществуващите да стане толкоз безценен, че да е невероятно да бъдат експлоатирани. Днес това към този момент е реалност. Европейската левица, дружно с Европейската национална партия, където дисциплиниран член е ГЕРБ, победиха и постановиха своята воля. Сега жънем техните резултати. А те са - плащаме 60% политически налог върху силата, която, несъмнено не излетява в небето да се бори с въглеродните излъчвания, а влиза в джобовете на съответни притежатели на компании от сектора. Това е същинската причина за повишаването на тока и българските партии и държавни управления са съпричастни към тази отговорност.

Ако прочетем предизборните стратегии на ГЕРБ и Демократична България от преди няколко месеца ще забележим, че в действителност техните обещания през днешния ден са осъществени, като въвеждането на този налог, и са измежду директните аргументи за скока на силата с 60%. Днес Европа и ние живеем в изискванията на победила лява политика. Това реализираха, до момента в който ни изясняват, че нямало ляво и дясно. Има ляво, ето го - то е 60% по-скъп живот с политическо решение на европейските водачи. Това е лявото, това няма нищо общо със свободната стопанска система, с конкурентния пазар и с ненамесата на политиката и страната в бизнеса.
 Петър Москов към политиците: Призовете симпатизантите си да се имунизират Петър Москов към политиците: Призовете симпатизантите си да се имунизират
Политиците би трябвало да смъкват страховете на хората и да ги обединят към решение за излаз, а не да ги употребяват за партиен рейтинг. Липс...

Национално обединяване на десницата споделя - опция за понижаване на цените има и тя е в потреблението на лични енерговъзобновяеми източници и разкъсване на тясната енергийна взаимозависимост единствено от съветския газ. Проблемът е, че задачата на голяма част от ръководствата през последните години беше България да няма различен източник, с изключение на съветски газ.

Национално обединяване на десницата упорства България да вкара мораториум върху този политически налог за 1 година. В това време да се приключи трасето Комотини - Стара Загора, което може още при започване на февруари да стартира да доставя на ниска цена газ от Азербайджан, и неотложно да влага в завършването на каскадата на Горна „ Арда “ и ПАВЕЦ „ Чаира “ и електроцентралата Никопол - Турну Мъгуреле, за които нито едно държавно управление няма отговор за какво са спрени, с изключение на очевидния, с цел да не конкурират с ниските си цени съветския газ. Това аз назовавам „ премислена кражба от джоба на всеки българин “.

И всичко това е обвързвано и с голямата тематика за кражбите в България. Днес доста приказват, само че същинските обири са всички обществени системи, които без надзор пилеят парите на хората. И когато аз като министър се пробвах да спра това и да въведа същински надзор върху метода, по който се харчат парите на българите за опазване на здравето, незабавно бях даден на прокуратурата, а въведеният надзор беше отритнат и преустановен. Защото това е отработена система и всеки, който се пробва да я наруши незабавно бива осъден. Тази система се държи от задкулисието, основано от някогашната номенклатура на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност. Затова Национално обединяване на десницата упорства за лустрация или български закон „ Магнитски “, който да отбрани парите на данъкоплатците и страната от компаниите и корупционните схеми на мошениците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР