Целта на Кремъл е да сблъска американците едни с други,

...
Целта на Кремъл е да сблъска американците едни с други,
Коментари Харесай

"Това е мечтата на Путин": Бивша сътрудничка на Белия дом коментира импийчмънта

Целта на Кремъл е да сблъска американците едни с други, тъй че актуалната процедура за импийчмънт в Съединени американски щати е в интерес на Русия, аргументира се някогашният заместител консултант по националната сигурност на президента Кетлийн Макфарланд в изявление за Fox News Radio.

Според нея Путин желае Америка да заплати за разпадането на Съветския съюз с краха на нейната народна власт, написа "Поглед инфо ".

Импийчмънтът и обвързваният с него политически раздор в Съединените щати е това, което Русия желае, декларира Катлийн Троя Макфарланд, някогашен заместител консултант по националната сигурност на президента, в изявление за Fox News Radio. „ Това е фантазията на Путин - в Америка всички да се бият един против различен “, споделя тя.

„ Целта им е да ни изправят един против различен. Не е належащо да избираме едно или друго, главното е да ни принудят да се бием между тях, с цел да не се оправи страната със дилемите си, тъй че да стартираме да се съмняваме в нашите избори и да стартираме да губим религия в личните си институции, споделя някогашната служителка в администрацията на Тръмп. - Това е целият Путин.

Той желае отплата в този момент. Студената война завърши, тъй като руската стопанска система се срина. Съветският съюз се разпада. Той (Путин. - ИноТВ) желае да срине американската народна власт. "

Според Макфарланд позицията на демократите, които се стремят да отстранят Тръмп от властта, е "слаба ", а самата процедура е "загуба на време ".

Макфарланд се оплаква, че целият „ О2 “ във Вашингтон през последните две години е поглъщало следствието на Мюлер, както и все по-новите и по-нови дребни упреци към Доналд Тръмп. В резултат Конгресът нямаше време да се занимава с "делата на страната ".

Припомняйки работата си в Белия дом през 2017 година, Макфарланд приказва за опълчването на вашингтонския истеблишмънт, който се противи на измененията, и Доналд Тръмп, който съставлява ползите на множеството американци.

Самата тя е настроена оптимистично: съгласно нея крайният резултат от този спор ще бъде „ възраждането” на Америка, на основата на нови хрумвания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР