Целта на играта от създаването й през 1935 г. е

...
Целта на играта от създаването й през 1935 г. е
Коментари Харесай

Играта ”Монополи” вече е с версия за измамници

Целта на играта от основаването й през 1935 година е човек да стане най-богат, като купува недвижими парцели и събира наемите от тях. Скорошно проучване обаче е открило, че половината от играчите се пробват да мамят, ето за какво през 2018 година компанията Hasbro реши, че е време да даде на участниците в играта, това, което толкоз са желали, се споделя в изказване на производителя на "Монополи ". Така от есента на пазара ще има към този момент и версия за измамници, съобщи "Дарик ".

Към играта са добавени 15 карти, покриващи най-често употребяваните типове неспортсменска игра като пренасяне на жетоните на повече стъпки, в сравнение с заровете разрешават, отбягване на наем или кражба на пари от банката.

Ако номерът мине, преди идващият да играе, измамникът е заплатен с хотел или 200 $ от банката. Ако обаче бъде заловен в точния момент, си заплаща прескъпо. Остава с белезници, до момента в който не бъде освободен.

Според съперниците на играта "Монополи ", тя "е изцяло неточна симулация на действителната стопанска система. Ако моделът "Монополи " беше прецизен, щеше да има единствено една компания в света, а не милиарди и милиарди ".

Повече от 275 милиона копия на "Монополи ", в разнообразни версии, са публикувани в 114 страни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР