Целта на ГЕРБ е да има нови избори. Затова поработиха

...
Целта на ГЕРБ е да има нови избори. Затова поработиха
Коментари Харесай

ПП отвърна на ГЕРБ: Мръсната машина се надява, че като ни залива с лъжи, ще се откажем

" Целта на ГЕРБ е да има нови избори. Затова поработиха интензивно, с цел да отклонят вниманието от това. Затова изфабрикуваха кухи " кавги ” върнаха хартиената бюлетина, неодобряваха основни закони по ПВУ за правосъдна промяна. " Това написаха от " Продължаваме промяната " в своята фейсбук страница.

" Мръсната машина се надява, че като ни залива ефира с неистини ще се откажем. Не. Няма да се откажем и няма да спрем да ги разобличаваме. "

" Появиха се следващите внушения, които целят да дискредитират лицата на Политическа партия. Да накарат хората изцяло да изгубят вярата си в българската политика като ни изкарат едни и същи. Не съумяха да намерят никакви доказателства и започнаха всеобща координирана офанзива с персонални нападки и клюки ", пишат още от партията.

" И по тази причина ГЕРБ неодобряваха основния за България законопроект за без значение следствие на основния прокурор. А преди този момент в зала падна законът за подаващите сигнали за корупция. Не ги слушайте какво приказват, гледайте какво вършат! "

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР