Целта на едно политическо състезание е да управляваш, а не

...
Целта на едно политическо състезание е да управляваш, а не
Коментари Харесай

Борисов: Във всички случаи изборите са стрували над 100 млн. лева, но на колегата Трифонов явно му се виждат малко

Целта на едно политическо съревнование е да управляваш, а не да свалиш някого, да си срещу някого или да си съпротива. Сериозните партии желаят да ръководят. Това сподели по време на национално заседание на ГЕРБ.

" Новият политически водач, сътрудника Трифонов се заял с мен -->. Във всички случаи са над 100 милиона лв., като задачата на изборите не е да се сформира парламент за промяна на един закон, а да има устойчиво ръководство. На него обаче очевидно над 100 милиона му се виждат малко. Демокрацията коства доста освен за изборите, само че сметнете и имунизациите за ЦИК и РИК. Сметнете и тези, които ги поставяха. Ананиев ме подсети, по 10 лв. на ваксина ", изясни Борисов.

" Ние не допуснахме и по време на гръцката и международна рецесия да пострадат нашите банки и институции, справихме се и тръгнахме нагоре. Не допуснахме и тоталното затваряне по време на пандемията. Не инцидентно Костадин Ангелов ми го искахте за лидер на всеки един град в листите ", сподели още Борисов и посочи, че всички тези решения за ограниченията са се взимали извънредно мъчно.

Борисов не пропусна и влизането в еврозоната и невъзможността българските банки да банкрутират. " Никой не ни попита от къде се намират парите, по какъв начин се оправяме. Мащабно строителство, всеки споделя какъв брой е хубаво. Ама другите не са го създали. Нека да отидат за Банкя и Люлин да видят какво е било Има едно цяло потомство, което не помни другото. За метрото, за зали, към този момент даже не им е забавно. София към този момент има нов зам.-кмет по културата и желая да я видя цифрова, по фестивалите. Но откакто след 4 години ни оставиха първа политическа мощ, даже на мен ми е нереално. Би следвало главната съпротива да ни е победила, само че не е. Това значи, че хората го правят оценка, само че желаят и да надграждаме ", съобщи още той.

Борисов благодари на всичките си европейски сътрудници за голямата поддръжка и диалога му през вчерашния ден с Ангела Меркел, като напомни, че сами и само в България всички европейски водачи и ръководители са били в България. " Нито един не ми отхвърли да пристигна в София и сверете дали някъде другаде ще се случи ", добави той.

" Затова ни направиха и тези компромати, тази комисия все едно е трибунал сред предприемачи. Тази гьобелсова агитация, 4-5 медии свързани пускат една неистина и върви обяснявай истината ", съобщи Борисов и добави, че вотът ясно е посочил, че хората не желаят да изчегъртат ГЕРБ.

" Обирайте си думите, дано бъдем господари на изразите. Виждате една дума " чегъртане " по какъв начин възпалява хората. Нека да ни изчегъртат, да забележим по какъв начин става. Най-лесно се вършат митинги. Видяха в този момент, че нито ние можем, нито те могат, макар че те имаха 165 депутата и да не спорим за изразходваните пари за изборите ", съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ напомни проблемите, които предстоят с машините. Той посъветва да се взема решението на немския парламентарен съд и да видят медиите какво са написали там и за какво са срещу машинното гласоподаване. " Изводът е, че няма гаранция за вота. Немците, които са свръх дисциплинирани се отхвърлят от това. Холандия също се отхвърли, само че тук очевидно има друга цел. Нашите представители в комисиите да броят деликатно и да внимават какво ще се прави с машините, тъй като ги виждам по какъв начин лъжат за една декларация. Ако Дани Митов не се беше зачел, ей по този начин щеше да мине ", съобщи Борисов и добави, че до последния ден от ГЕРБ са работили, а другите какво са правили в Народното събрание.

Той посочи, че в случай че при идващите избори се случи същото ще бъде пагубно да страната. Той пожела триумф на служебното държавно управление, само че то няма да е отговорно за нищо, което ще е на директно послушание на Румен Радев и ще се видят какви са им опциите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР