Целта е по-лесно внедряване на приложения и услугиУниверсално хибридно решение

...
Целта е по-лесно внедряване на приложения и услугиУниверсално хибридно решение
Коментари Харесай

Google и Cisco разработват хибридно облачно решение

Целта е по-лесно внедряване на приложения и услуги

Универсално хибридно решение ще даде на клиентите опция за преход към облачни технологии без обязаност към избран снабдител

Мрежовата компания Cisco разгласи партньорство с Гугъл Cloud за взаимна разработка на хибридно клауд решение, от което се чака да увеличи успеваемостта на вложенията на клиентите в облачни и местни инфраструктури, стана ясно през седмицата.

Целта на взаимния план е основаване на „ неповторимо облачно решение, което разрешава внедряване на приложения и услуги, тяхното ръководство и застраховане на сигурността им в местни среди и Гугъл Cloud Platform ”. Решението ще предложи също отбрана на информацията от корпоративен клас.
още по тематиката
Твърди се, че универсалността на решението ще даде на клиентите опция за преход към облачни технологии без обязаност към избран снабдител. По създание, разработчиците ще могат да основават приложения за локално или облачно осъществяване (в Гугъл Cloud Platform), като употребяват едни и същи принадлежности и среди.

В частност, взаимното хибридно решение на Cisco и Гугъл Cloud ще обезпечи достъп до средствата за ръководство Kubernetes, каталога от услуги GCP, средствата за мрежово взаимоотношение и застраховане на сигурността на Cisco, както и до ресурсите за автентикация и мониторинг на мрежата Istio.

Разработчиците на корпоративни приложения ще получат сигурен достъп до облачните API-та, а разработчиците на облачни приложения – до корпоративните API-та и локалните запаси. Решението ще стане налично за стеснен кръг разработчици през първата половина на 2018 година, а по-късно и за всички останали.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР