Целта е на наша територия да се създаде следващия рубеж

...
Целта е на наша територия да се създаде следващия рубеж
Коментари Харесай

Целта е на наша територия да се създаде следващия рубеж на Източния фронт, защото украинския е на път да рухне.

Целта е на наша територия да се сътвори идващия рубеж на Източния фронт, тъй като украинския е на път да рухне. Това написа в собствен коментар Страхил Ангелов.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Силите на НАТО в България не са „ непознати сили “ съгласно българския министерски съвет!

„ Нашите съдружници в НАТО ни оказват помощ да засилим защитата си. Повече съюзнически сили значи по-добра отбрана на България. “ Това гласи обява на анонимниците, управлявани от Денков, наричащи се „ държавно управление на България “.

С две думи турската, албанската, северномакедонската, гръцката или румънската войска да вземем за пример, са добре пристигнали на територията на България!

Някой си Тагарев, министър на защитата на България, ходил в Съединени американски щати и се срещал там неизвестно с кого, с цел да „ предложения “ още непознати войски на наша територия. Така и не излиза наяве кой и с какво „ заплашва “ сигурността на страната ни, че е належащо да одобряваме персонален състав на непознати армии у нас.

Очевидно задачата е на наша територия да се сътвори идващия рубеж на Източния фронт, тъй като украинския е на път да рухне

Някакви подвластни и деградирали политици всекидневно коментират на популацията, което е останало по българските земи, че Родината ни е „ фронтова “ страна и това се показва като нещо положително, което би трябвало да се одобри с наслада и възторг. Един медиен октопод, който се е впил в публичната тъкан, редовно сее агитация и дезинформация целяща цялостното профанизиране и опростачване на популацията, с цел да може то покорно и умерено да одобри нещата такива каквито са планувани от неотговорни фактори отвън България и това да се показа като безалтернативно положение на нещата.

Пълното отнемане на България от суверенитет докара то това, че в страната ни гладко оперира някаква така наречен „ демократична “ общественост, която бурно приветства всяка низост, която се прави от група политици сложени отпред на отечеството ни и действително приканва за цялостна окупация на страната ни. Това са проводниците на непознати ползи, които години наред интензивно работят за дезинтеграцията на българската нация и респективно подготовката и за следваща асимилация.

Обикновенно за задачата се сортират фрагменти с тежки зависимости или най-обикновенни „ потребни идиоти “, които не осъзнават какво тъкмо правят и чий интерес бранят

За доста от тях това е нещо „ съвременно “ и дава положителни благоприятни условия за кариерно израстване и следващо персонално материално благоденствие. Обикновенно това са нападателни и посредствени хора, лишени от обикновени знания, а за качества и подготвеност изобщо не може и дума да става. В множеството случаи се промотират тотални некадърници и извънредно нахални и арогантни среднисти, лишени от каквито и да било добродетели. Те биват натрапвани на обществото като ярък образец за прогресивизъм и модерност!

България изцяло е изгубила суверенитета си и най-лошото е, че всеки опит даже да се спомене този факт се посреща с гняв от еничарския корпус на самонареклите се „ положителни сили “, които облепят с всевъзможни етикети изказващите сходни съждения.

Думите нация и суверенитет са изхвърлени от неолибералния политически речник и произнасянето им се смята за разкол

Т.нар. „ политически хайлайф “ на България от години редовно прокламира отхвърли от суверенитет в интерес на непознати геополитически и стопански ползи като нещо „ прогресивно “, към което всички би трябвало да се стремят. В унисон с тази васална политическа линия българския народ бе подложен на всевъзможни външни културни, обществени и идеологически въздействия и това докара до цялостен срив на националната му еднаквост и интегритет.

Не остана нищо свято, нищо сакрално, което да не е отречено и осквернено! Постепенно и някак си незабелязано българина бе лишен от героите му, от паметта му, от светините му….

Резултатът от всичко това е явен – цялостен нравствен и стопански крах. Стигна се до там, че няма пари за коли за спешна помощ, няма детска болница, всичко към нас наподобява счупено и развалено, само че постоянно има средства и материална база, които да се дават на Украйна!

Ако този разпад продължи и в идващите няколко години не се предприеме нищо ние българите за следващ път ще останем народ без страна!

И не на последно място, следва да се има поради, че виновниците за цялостния провал на България и следствията за българския народ от това, си имат имена, ЕГН-та и адреси!

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР