Целта е допълнение към стремежа на компанията да постигне въглероден

...
Целта е допълнение към стремежа на компанията да постигне въглероден
Коментари Харесай

LG предлага преход към 100% възобновяема енергия до 2050 г.

Целта е допълнение към устрема на компанията да реализира въглероден неутралитет до 2030 година

LG Electronics (LG) оповести обществено устрема си да премине напълно към възобновими енергийни източници до 2050 година като основен съставен елемент на своята тактика за стабилно развиване. Съобщението в е допълнение към по-ранното заричане на компанията за реализиране на въглероден неутралитет до 2030 година посредством самодейността Zero Carbon 2030, в която LG се ангажира до 2030 година да понижи въглеродните излъчвания в индустриалния стадий до 50% от стандартите за 2017 година

Трансформацията ще бъде осъществена район по район, започвайки от Северна Америка, където всеки офис и индустриален обект ще бъдат захранвани от възобновима сила в границите на една година. Производствените мощности на LG отвън Корея имат за цел да преобразуват 50% от своите потребности от електрическа енергия във възобновима сила през идващите четири години.

Постигането на тази цел в международен мащаб ще изисква разнообразна тактика, в това число инсталиране на високоефективни слънчеви панели LG на постройките на компанията, съглашения за закупуване на сила, които разрешават на фирмите да купуват електричество непосредствено от снабдители, документи за възобновима сила (REC) и присъединяване в Green Premium стратегия в Корея, вътрешният пазар на LG за закупуване на чиста сила непосредствено от Korea Electric Power Corporation (KEPCO).

Към момента LG конфигурира слънчеви модули с мощ 3,2 MW на индустриална площадка в Ноида, Индия, генерирайки електричество, с цел да зарежда и административния офис на компанията. Този план ще бъде уголемен като част от Механизма за чисто развиване (CDM), допускащ на LG да обезпечи документи за понижаване на въглерода от Рамковата спогодба на Организация на обединените нации за изменението на климата (UNFCCC).*

„ Стремежът ни да осигуряваме по-добър живот за всички може да бъде обновен най-добре от прехода на LG към възобновима сила и реализиране на въглеродна индиферентност ", показа Парк Пюнг-гу, старши вицепрезидент на LG Electronics Safety & Environment Division. „ В актуалния свят нововъведенията не се случват единствено в лабораторията, те би трябвало да са налице и в нашите заводи и фабрики. Днешните производители имат опция един път в живота да дадат на идващото потомство свят, който си заслужава да бъде завещан, а в LG ние одобряваме тази отговорност доста съществено. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР