Целта е да променим политиката на управление в София, а

...
Целта е да променим политиката на управление в София, а
Коментари Харесай

Европейските избори ударили шамар на българите

Целта е да променим политиката на ръководство в София, а не да я оцветяваме в алено, синьо или лилаво. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов в предаването " Опорни хора " по телевизия „ България он ер “. Според него в последните години хората изпитват омерзение от политическите партии, а европейските избори са им блъснали пестник. И затова всички би трябвало да си създадат съответните заключения.

" През последните две години ние си извадихме много поучения от акциите, които водихме, и особено от последната, разяснява той. - Това, за което аз постоянно съм държал, е даже да сме сериозни, да бъдем положително сериозни. Крайностите отблъскват. Крайностите не са присъщи за Градската организация на Българска социалистическа партия в София. Никога не сме водили този вид политика. ГЕРБ не са ни врагове, те са наши съперници. Имаме разнообразни политики и спорим с тях за политики, за посоките, в които да се развива София. Очевидно е, че София не може да се развива по техния метод повече ".

Калоян Паргов не отхвърли това, което е направено в града през последните 10 години. " Ние също подкрепихме построяването на метрото, което стартира още през 70-те години на предишния век и беше осъществено в мандата на кмета Фандъкова с решителната помощ на нашите европейски сътрудници, на европейската взаимност, разяснява той. - Очевидно е обаче, че смяната чука на вратата. Още през януари разгласих, че 2019-та ще е година на ново начало. Виждам, че и кметът Фандъкова е приела драговолно това мое изказване. И също приказва за смяна. Но въпросът тук е за последните 10 години какво направи с екипа си. И за какво не го смени по-рано, а се стигна до митингите и гражданските недоволства, до тази ниска оценка за работата на общината. Защо инфраструктурните планове тръгват-спират, трансформират ги в придвижване, за какво беше ремонтът на ремонта, контролът на контрола... Това демонстрира липса на професионализъм и експертиза в общинската администрация ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София прикани за следващ път кметът Фандъкова да излезе в отпуск по време на акцията, която стартира на 27-ми септември. " В нейни ръце и на нейно разположение е целият запас на Столична община. За да бъде почтена, положителна и транспарантна акцията, тя би трябвало да излезе в отпуск, сподели Калоян Паргов. - Само по този начин ще бъде почтено надпреварата и ще бъдат основани равни условия. Колкото до работата на настоящия кмет - гледаме я към този момент 10 години ".

Водачът на листата с претенденти на Българска социалистическа партия за общински съветници в София се обърна и към строителите. " Чух, че от ГЕРБ повтарят непрекъснато една мантра и се пробват да я внушат на хората от строителния бизнес. Едва ли не, в случай че Мая Манолова и Българска социалистическа партия завоюват изборите в София, строителството спирало, вложенията секвали..., разяснява Калоян Паргов. - Не! Нищо не стопира! Продължава, само че по различен метод, с друга регулация. Защото София има потребност от отваряне, а не от вклиняване - неточност, която позволи 30-годишната дясна политика ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР