Целогодишен делничен транспорт до природен парк Витоша и Драгалевския манастир.

...
Целогодишен делничен транспорт до природен парк Витоша и Драгалевския манастир.
Коментари Харесай

Целогодишен делничен транспорт до Витоша предлага Симеон Славчев

Целогодишен работен превоз до естествен парк " Витоша " и Драгалевския манастир. За това упорства ръководителят на Политическа партия МИР и съпредседател на " Политическа група 5 " в Столичния общински съвет Симеон Славчев.

Той предлага разписанието на линия 63 в делник да се преработи , тъй че интервалът на придвижване в час пик заран и следобяд да се уеднакви, като се резервира общият брой километри, а броят на ангажираните водачи да се понижи от 7 на 6 индивида.

Друго предложение на Славчев е интервалът на придвижване от и до Златните мостове сред 9.00 и 16.00 часа да стане 120 мин. Според него по този метод ще се понижат разноските на транспортния оператор и ще се усили приходът на общината.
 10 нови рейса потеглят към Витоша, похвали се Фандъкова
10 нови рейса потеглят към Витоша, похвали се Фандъкова

Симеоновският въжен превоз работи от на следващия ден

С измененията ще се обезпечи всекидневен достъп до планината , зимните спортни уреди и целогодишно и всекидневно работещите обекти на Витоша за всички жители в пенсионна възраст и работещи, които почиват в делнични дни, както и туристи и посетители на София, изясни Славчев.

Сред концепциите му е и п реработка на зимното разписание на рейс 93 в делник от 2 на 1 кола. По негови калкулации спестените километри ще са задоволителни за стартирането на линия 66 от 8.00 до 16.30 часа с 4 курса през 130 мин. С смяната ще се обезпечи достъп до Драгалевския манастир, до който няма работен превоз, показва общинският консултант.

Той е уверен, че с препоръчаните промени в разписанията автотранспортът ще се усъвършенства и даже ще има спомагателни доходи.
 Пускат рейсове за Витоша през ваканцията на учениците
Пускат рейсове за Витоша през ваканцията на учениците

От през днешния ден учебните заведения в столицата са в грипна ваканция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР