Целият свят ще пострада, ако САЩ и Китай не намерят

...
Целият свят ще пострада, ако САЩ и Китай не намерят
Коментари Харесай

Путин: Целият свят ще пострада, ако Китай и САЩ не намерят изход от търговския спор


Целият свят ще пострада, в случай че Съединени американски щати и Китай не намерят излаз от комерсиалните различия, належащо е да се приключи практиката за политически стимулирани решения. Това е декларирал съветският президент Владимир Путин на конференция след договаряния с италианския министър председател Джузепе Конти, представен от ТАСС.

„ Цялата международна стопанска система ще пострада, със 17 % ще спадне международната търговия през 2024 година, с 2 % ще се намали международния Брутният вътрешен продукт “, е споделил Путин. „ Това ще е неприятно за всички, по тази причина ми се коства, че би трябвало да се направи всичко за реализиране на съглашение и политиката на политически стимулирани ограничавания, на наказания, на въвеждането на едностранни цени да бъде спряна “.

Президентът на Русия е подчертал, че Москва желае да бъде реализирана договореност, която да устройва и китайската и американската страни. „ Ние не участваме в този развой, само че решително мога да кажа, че в случай че не бъде реализирано съглашение, а това не е наше мнение, а на интернационалните специалисти от огромните интернационалните организации, то всички ние ще пострадаме “, е споделил Путин.

Руският водач е подчертал, че в актуалния свят би трябвало да може да се договаря. Той означи, че е добре осведомен с позицията на китайското управление, което съгласно него демонстрира задоволително еластичност, с цел да може да стигне до съглашение. „ Но да забележим какво ще се случи на процедура “, е заключил президентът на Русия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР