Целият свят на една жена се обърна с главата надолу,

...
Целият свят на една жена се обърна с главата надолу,
Коментари Харесай

`Чувствам се физически болна, след като открих 6-годишната афера на майка си със съпруга ми`

Целият свят на една жена се обърна с главата надолу, откакто разбра, че майка й е имала спекулация със брачна половинка й в продължение на шест дълги години. Тя изясни по какъв начин е почнала да се среща със настоящия си брачен партньор, когато е била единствено на 19 години и се е омъжила и е имала деца с него.

Но се оказва, че той спи с майка й от този момент преди раждането на щерка им, което я кара да се пита дали връзката им въобще е същинска. Тя сподели в Reddit: „ Майка ми ми призна по телефона, че е имала връзка със брачна половинка ми и че ще изхвърли татко ми и ще реалокира брачна половинка ми при нея и ще вземе нашата четиригодишна щерка при нея.

„ Съпругът ми го призна същата вечер. Ние сме дружно като двойка, откогато аз бях на 19, той беше на 21. Аз съм майка и не би трябвало да се занимавам с това. Съпругът ми ми сподели, че скоро ще ме напусне, с цел да се реалокира при мама. Съпругът ми и майка ми постоянно са се разбирали добре, само че в никакъв случай не съм знаела, че имат любовна връзка и ми става гадно като си помисля, че се шибават. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР