Целият спортен свят продължава да се чуди и мае какво

...
Целият спортен свят продължава да се чуди и мае какво
Коментари Харесай

Появи се разумно обяснение на шокиращата загуба на Джошуа

Целият състезателен свят продължава да се чуди и мае какво се случи, с цел да загуби Антъни Джошуа последния си мач. Британският боксьор беше нокаутиран от мексиканеца Анди Руис в седмия рунд на мача в Съединени американски щати и претърпя първата си загуба в своята професионална кариера. Най-после, 36 часа след дуела, се появи рационално пояснение, основано, несъмнено, на клюки, за какво се стигна до това проваляне. То пристигна от боксовия специалист Греъм Дейвис.
Обяснението гласи, че звездата в бокса тежка категория може да е бил нокаутиран в спаринг, освен това един от последните, които е провел преди самия мач. Според Дейвис белези от неприятната " подготовка " са личели по лицето на Джошуа още при излизането му на кръга в " Медисън Скуеър Гардън ".
" Има клюки, че, вероятно, Антъни Джошуа е бил нокаутиран по време на спаринг директно преди мача. Той имаше проблем с очите, когато влезе в борбата, имаше белези по носа, рана на носа, а една част от лицето му беше подута. Може би към момента страда от последствията от това ", разяснява Дейвис пред talkSPORT.
" ШКЕМБЕТО УСКОРЯВА УДАРИТЕ МИ, А " СНИКЪРС " МЕ РАЗВЕСЕЛЯВА " - ИСТОРИЯТА НА СЕНЗАЦИЯТА АНДИ РУИС
Както е известно, съпротивата на Джошуа против мексиканеца, роден в Съединени американски щати, не беше мощна както всекидневно и той даже беше пратен 4 пъти в нокдаун, преди да бъде отсъден механически нокаут за Руис. Има и други, по-страшни пояснения на случилото се в боксовата церемония. Вижте детайлности в този материал.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР