Целият състав на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ)

...
Целият състав на Специализирания отряд за борба с тероризма (СОБТ)
Коментари Харесай

СОБТ охраняват любовник на убитата в Костенец, чудят се какво правят там

Целият състав на Специализирания отряд за битка с тероризма (СОБТ) е вдигнат на крайник и изпратен в Костенец по отношение на ликвидиране на Милена Шишкова. Издирваният Стоян Зайков, апетитен за евентуален причинител, към този момент шести ден е в неопределеност.

Източници от баретите оповестиха за Фрог, че сега се работи без проект, дават се спорни команди, а от горната страна на всичко командосите са ангажирани да пазят ухажор на убитата жена от вероятно посягане над него. От СОБТ обясниха, че задачата им е по принцип да обезвреждат на съответен обект, а не да търсят „ игла в купа сено “, камо ли да охраняват някого.

Според данните на проверяващите точно любовен триъгълник е в основата на жестокото убийств. Трупът на Милена е открит покрай дома им от сина й, който е на 14 година През нощта тя и Стоян, с който са живели на фамилни начала се скарали за следващ път, поради мъж, с който тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, само че там нямало никой от двамата.

В Костенец са изпратени и сили на жандармерията. Претърсва се целия район за следи килъра, от който следващ ден няма и диря. Предвид подхванатите дейности, ченгетата останали шокирани, когато разбрали, че макар денонощното наблюдаване на къщата на търсения Зайков се оказва, че съседът му е прострелян с пушка.

38-годишната Милена Шишкова от Костенец беше открита в безпомощно положение, покрай дома ѝ на 10 май сутринта. Все още главната версия на проверяващите е, че животът й е лишен от някогашния ѝ мъж – Стоян Зайков, на 43 години, който е престъпно проявен и е излежавал присъда.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР