Целият ресурс на полицията е вдигнат на крак за издирването

...
Целият ресурс на полицията е вдигнат на крак за издирването
Коментари Харесай

Сестрата на жертвата от Костенец: Стоян я дебнеше, влизал е тайно в дома й

Целият запас на полицията е вдигнат на крайник за издирването на обвинения в убийството в Костенец - Стоян Зайков. Градът е под полицейска блокада, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия ТВ. Освен униформени, в издирването вземат участие и цивилни служители на реда. Последната информация за Зайков е, че е лежал в пандиза с обвиняване за хулигански прояви и обири. В последните години не е имал такива прояви, споделят поданици на Костенец.
Към момента се изключва опцията да е имало любовен триъгълник. Заедно с него в къщата на дядо му е живяло и детето му, което в петък сутринта схваща, че Стоян не се е прибирал през нощта и на път за учебно заведение минава през дома на майка си. Когато отива в къщата, 15-годишното момче намира следи от кръв и незабавно се обажда на вуйна си. Незабавно сестрата на жертвата подава сигнал. Безжизненото тяло на 38-годишната Милена Шишкова е намерено на 15-20 метра от жилището й с огнестрелни рани в главата.
Към момента е ясно, че в границите на две години Стоян и жена му са се събирали и разделяли няколко пъти, само че различен мъж не е имало. Сестрата на убитата споделя, че Зайков я е преследвал. Жертвата е разказвала, че той я е дебнел и е влизал скрито в нейната къщата. От полицията акцентират, че мъжът е престъпно проявен и споделят, че в случай че скоро няма резултат от издирването, се обмисля концепцията да се употребява хеликоптер, който да облети региона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР