Целият разговор за Конституцията по парадоксален начин беше опорочен от

...
Целият разговор за Конституцията по парадоксален начин беше опорочен от
Коментари Харесай

Политолог посочи как много малки фирми отиват към фалит, а властите опитват да объркат хората

Целият диалог за Конституцията по абсурден метод беше изопачен от самите ръководещи. Те пробваха да поемат политическата самодейност с концепцията за нова Конституция и социална полемика за рестарт на страната и сами по-късно, неразбираемо за какво, потеглиха да провалят този собствен опит, разяснява политологът Борис Попиванов пред Българска национална телевизия.
Започнаха да изясняват, че има доста дефекти. Хората не са желали Конституция, която да се прави сега. Сега да се гласоподава за подобен план е преждевременно. Не може да бъде налаган едностранно подобен нов план, добави той. "
 Българска социалистическа партия с съответни данни, че икономическите ограничения на държавното управление не доближават до дребния бизнес (ВИДЕО) Българска социалистическа партия с съответни данни, че икономическите ограничения на държавното управление не доближават до дребния бизнес (ВИДЕО)
От Българска социалистическа партия дефинираха икономическите ограничения на държавното управление като привидни и се позоваха на данни, че те не доближават до българските дребни...

" Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги " , е мотото, което следват ръководещите, хвърляйки разнообразни димки. Няма да се учудя, в случай че в един миг отдръпват своето предложение за нова Конституция и извадят друго екстравагантно предложение, с цел да може времето да тече и да задържат властта.
В същото време 1/5 от . Управляващите могат да прибавят нова още по-тежка рецесия към сегашната, разяснява политологът..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР