Целият политически курс на Путин е погрешен и води Русия

...
Целият политически курс на Путин е погрешен и води Русия
Коментари Харесай

Явлински: Срастването на властта, бизнеса и собствеността уби демокрацията в Русия

Целият политически курс на Путин е неправилен и води Русия в задънена улица, води до жертви. Войната с Украйна, анексията на Крим, 13 000 убити, а може би и повече, в Донбас. Войната в Сирия, която въобще не ни визира, присъединяване в гражданската война - това е политика, неприемлива за нашата страна, разяснява пред Радио Свобода създателят на либералната партия " Яблоко "  Григорий Явлински.

И хората, които тогава ръкопляскаха по тези мотиви, би трябвало да схванат, че рано или късно беззаконието ще ги сполети на улицата. Така и стана - беззаконието стигна до тях на улицата. Това е същото безвластие, каквото е и завладяването на територия на прилежаща страна, каза Явлински във връзка митингите в Москва, откакто редица авторитетни опозиционни деятели съзнателно не бяха регистрирани за изборите за градски парламент.

Няма по какъв начин да има разделяне на управляващите в страна, в която властта, бизнесът и собствеността са слети ведно. А в Русия всичко е по този начин устроено. Когато в Русия беше основана система, при която се сляха властта, бизнесът и собствеността, въпросът за демокрацията завърши. Ето за какво цялата система би трябвало да се реформира радикално, съобщи още основателят на " Яблоко ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР